Hakuehdotuksia

ProMinent-ryhmä juhlii yrityksen 60-vuotispäivää

Kun isäni, tohtori Viktor Dulger, vuonna 1960 päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi, kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä siitä seuraa. 60 vuotta perustamisensa jälkeen ProMinent-ryhmä on maailman johtava annostelutekniikan laitteistojen ja vedenpuhdistusjärjestelmien valmistaja.

Kun isäni, tohtori Viktor Dulger, vuonna 1960 päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi, kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä siitä seuraa. 60 vuotta perustamisensa jälkeen ProMinent-ryhmä on maailman johtava annostelutekniikan laitteistojen ja vedenpuhdistusjärjestelmien valmistaja. Tänään yritys työllistää yli 2700 ihmistä Saksassa ja muualla maailmassa sijaitsevissa 50 toimipaikassaan. Ratkaisevaa tälle menestykselle on ollut, että olemme kyenneet säilyttämään innovaatioystävällisen ja tunnollisen asenteemme kaikkien näiden vuosien ajan.

On joka tapauksessa suuri ilonaihe, että voimme viettää yrityksemme 60-vuotisjuhlia tänä vuonna. Vaikka tämä juhla ajoittuu maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi taloudellisesti vaikeaan tilanteeseen, voimme katsoa menneeseen kiitollisina ja tulevaisuuteen luottavaisina. Erityisen kiitoksen ansaitsevat kaikki työntekijämme, asiakkaamme ja tavarantoimittajamme, jotka ovat olleet mukanamme tällä pitkällä matkalla.

Prof. Dr. Andreas Dulger

CEO

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt