Hakuehdotuksia

ProMinent-ryhmä juhlii yrityksen 60-vuotispäivää

Kun isäni, tohtori Viktor Dulger, vuonna 1960 päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi, kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä siitä seuraa. 60 vuotta perustamisensa jälkeen ProMinent-ryhmä on maailman johtava annostelutekniikan laitteistojen ja vedenpuhdistusjärjestelmien valmistaja.

Kun isäni, tohtori Viktor Dulger, vuonna 1960 päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi, kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä siitä seuraa. 60 vuotta perustamisensa jälkeen ProMinent-ryhmä on maailman johtava annostelutekniikan laitteistojen ja vedenpuhdistusjärjestelmien valmistaja. Tänään yritys työllistää yli 2700 ihmistä Saksassa ja muualla maailmassa sijaitsevissa 50 toimipaikassaan. Ratkaisevaa tälle menestykselle on ollut, että olemme kyenneet säilyttämään innovaatioystävällisen ja tunnollisen asenteemme kaikkien näiden vuosien ajan.

On joka tapauksessa suuri ilonaihe, että voimme viettää yrityksemme 60-vuotisjuhlia tänä vuonna. Vaikka tämä juhla ajoittuu maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi taloudellisesti vaikeaan tilanteeseen, voimme katsoa menneeseen kiitollisina ja tulevaisuuteen luottavaisina. Erityisen kiitoksen ansaitsevat kaikki työntekijämme, asiakkaamme ja tavarantoimittajamme, jotka ovat olleet mukanamme tällä pitkällä matkalla.

Prof. Dr. Andreas Dulger

CEO

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now