Hakuehdotuksia

Maailman suurin epäkeskoruuvipumppujen valmistaja

Tuotevalikoima

NETZSCH-tuotevalikoima kattaa pumput muutamien millilitrojen annostusmääristä aina suorituskykyisimpiin pumppuihin, jotka annostelevat jopa 1 000 m3/h. Lisäksi tarjoamme murskaimia ja kattavan valikoiman pumpuissa ja laitteissa käytettäviä lisävarusteita. Koska tunnemme prosessit ja ymmärrämme niitä, voimme aina tarjota kuhunkin sovellukseen tarkasti valitun pumpun lisälaitteineen.

Olemme lähellä

Olemme lähellä asiakkaitamme joka puolella maailmaa 30 toimipisteen ja yli 130 edustajan ansiosta. Toimialojen ja sovellusten mukaan kuuteen liiketoiminta-alueeseen jaettu organisaatiomme takaa, että löydät erikoisosaamista jokaiseen tarpeeseen ja sovellukseen. Näin varmistamme myös, että laitteemme vastaavat kansallisia ja kansainvälisiä normeja, yhteydenpito on helppoa, toimitukset ovat nopeita ja laadukasta palvelua on saatavilla käyttöpaikalla.

Yksilöllinen pumpun valinta

Jokainen pumppu ja sen ominaisuudet valitaan vastaamaan sovelluksen vaatimuksia, jotta pumpun suorituskyky, käyttöikä ja luotettavuus olisivat ihanteelliset. Pumppuja on saatavana neljällä erilaisella roottori-staattorigeometrialla varustettuina, jotta kuhunkin käyttötarkoitukseen voidaan aina valita siihen ihanteellisesti sopiva pumppu.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta voimme tarjota pumppuihimme laajan valikoiman erilaisia niveliä, sopimaan vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman optioita ja lisävarusteita. Lisäksi meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja huoltopalvelua pumpun käyttöönoton jälkeen.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt