Hakuehdotuksia

Maailman suurin epäkeskoruuvipumppujen valmistaja

Tuotevalikoima

NETZSCH-tuotevalikoima kattaa pumput muutamien millilitrojen annostusmääristä aina suorituskykyisimpiin pumppuihin, jotka annostelevat jopa 1 000 m3/h. Lisäksi tarjoamme murskaimia ja kattavan valikoiman pumpuissa ja laitteissa käytettäviä lisävarusteita. Koska tunnemme prosessit ja ymmärrämme niitä, voimme aina tarjota kuhunkin sovellukseen tarkasti valitun pumpun lisälaitteineen.

Olemme lähellä

Olemme lähellä asiakkaitamme joka puolella maailmaa 30 toimipisteen ja yli 130 edustajan ansiosta. Toimialojen ja sovellusten mukaan kuuteen liiketoiminta-alueeseen jaettu organisaatiomme takaa, että löydät erikoisosaamista jokaiseen tarpeeseen ja sovellukseen. Näin varmistamme myös, että laitteemme vastaavat kansallisia ja kansainvälisiä normeja, yhteydenpito on helppoa, toimitukset ovat nopeita ja laadukasta palvelua on saatavilla käyttöpaikalla.

Yksilöllinen pumpun valinta

Jokainen pumppu ja sen ominaisuudet valitaan vastaamaan sovelluksen vaatimuksia, jotta pumpun suorituskyky, käyttöikä ja luotettavuus olisivat ihanteelliset. Pumppuja on saatavana neljällä erilaisella roottori-staattorigeometrialla varustettuina, jotta kuhunkin käyttötarkoitukseen voidaan aina valita siihen ihanteellisesti sopiva pumppu.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta voimme tarjota pumppuihimme laajan valikoiman erilaisia niveliä, sopimaan vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman optioita ja lisävarusteita. Lisäksi meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja huoltopalvelua pumpun käyttöönoton jälkeen.

Tuoteryhmiä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


toinen tuote +
Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now