Hakuehdotuksia
Tietosuojalausunto

Paljon kiitoksia siitä, että vierailet yhdellä ProMinent-yritysryhmän (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) verkkosivustolla. Iloitsemme siitä, että olet kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme. Sinun henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaisen tärkeää.

A. Tietosuoja

Kerätyt tiedot käsitellään ja tallennetaan tietosuojamääräysten mukaisesti. Sinulla on tietysti tietosuojalain mukainen oikeus ilmaiseen informaatioon siitä, mitkä tiedot sinusta on tallennettu. Kerromme mielellämme, mitkä tiedot olemme sinusta tallentaneet. Lisäksi olet aina oikeutettu kieltämään henkilötietojesi tallennuksen ja voit vaatia jo tallennettujen tietojesi oikaisun, lukituksen tai poiston.

Muiden kuin henkilötietojen kerääminen ja käsittely

ProMinent-yritysryhmä (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) kerää muita kuin henkilötietoja automaattisesti joka kerta, kun verkkosivustoa tai uutiskirjettä avataan. Silloin kyseessä on tilastollisia tietoja, jotka yhteenkootussa muodossa antavat tietoja esimerkiksi käytetystä Internet-selaimesta, käyttöjärjestelmästä ja kävijämäärästä. ProMinent-yritysryhmä (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) käyttää näitä tietoja verkkosivuston ja uutiskirjeiden jatkuvaan kehittämiseen.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Henkilötiedot käsittävät tietoja, kuten nimen, yrityksen, toimialan, toimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. ProMinent-yritysryhmä (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) kerää näitä tietoja ainoastaan yhteydenoton, uutiskirjerekisteröinnin ja kyselyjen ym. puitteessa. Sen lisäksi henkilötietoja kerätään automaattisesti, kun uutiskirjettä lähetetään, sekä siinä vaiheessa, kun sitä avataan ja luetaan. Tallennettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan henkilökohtaisen viestinnän yhteydessä, kyselyihin vastattaessa, tuotetietoja lähetettäessä, muokattaessa uutiskirjeen sisältöä vastaanottajalle sopivaksi sekä tarjouksia lähettäessä. Niitä tietoja luovutetaan ainoastaan ProMinent-yritysryhmälle (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) tai tarvittaessa ProMinentin valtuutetuille kaupallisille edustajille. Tietoja tallennetaan siihen asti, kunnes sinä vaadit, että tiedot tulisi poistaa. Uutiskirjeen tilauksen voi koska tahansa lopettaa klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä.

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilauksen aktivoimiseksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi ja vahvistuksesi siitä, että uutiskirjepalvelu tulee aktivoida sinua varten. Tällä varmistetaan, että olet annetun sähköpostiosoitteen haltija ja että hyväksyt uutiskirjeen vastaanottamisen. Muut tiedot, kuten titteli, nimi jne., ovat vapaaehtoisia, ja niitä käytetään vain uutiskirjeen henkilökohtaistamiseksi. Tietoja kerätään ainoastaan, jotta uutiskirjeen lähettäminen olisi mahdollista. Jotta voisimme jatkuvasti parantaa uutiskirjeen sisältöä ja lisätä sen kiinnostavuutta, tilastollisia tietoja (esim. avaamiskerrat, klikkimäärät) kerätään yksilöidyllä linkkien seurannalla. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Uutiskirjeen tilauksen lopettaminen on koska tahansa mahdollista. Käytä siihen jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc.:in (jäljempänä ”Google”) tarjoama verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics käyttää niin sanottuja “evästeitä“ eli tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat nettisivuston käytön analysoinnin. Evästeiden kautta saadaan informaatiota siitä, miten sinä olet käyttänyt tätä nettisivustoa. Informaatio siirretään normaalisti Google-yhtiön palvelimelle USA:ssa, missä tiedot tallennetaan. Tällä sivustolla on käytössä IP-osoitteen muuttaminen nimettömäksi. Sen takia Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle. Google ei yhdistä IP-osoitettasi, joka on saatu selaimestasi Google Analytics -palvelun puitteessa, muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla selaimessa vastaavat asetukset, mutta huomautamme, että jos teet näin, et ehkä voi käyttää verkkosivuston kaikkia toimintoja täysipainoisesti. Voit lisäksi estää Googlen evästeiden kautta saatujen ja verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojesi (myös IP-osoitteesi) keräämisen ja käyttämisen lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen, joka on saatavilla osoitteessa http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi .

Google Analytics -mainosominaisuuksiin, joita käytetään tällä sivustolla, kuuluvat Google Analytics -raportit, jotka ohjaavat mainontaa kohderyhmätiedon ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (esim. Google Analytics -evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (esim. DoubleClick-evästeitä) selvittääksemme nimettömäksi muutetussa ja yhteenkootussa muodossa, mitkä demografiset ominaisuudet ja kiinnostuksen kohteet ovat tyypillisiä nettisivustomme kävijöillä. Käytämme näitä tietoja verkkotarjontamme parantamiseksi. Käyttäjät voivat poistaa Google Analytics -mainosominaisuudet käytöstä Googlen näyttöasetuksissa osoitteessa https://www.google.com/ads/preferences/?hl=fi .

Tiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojalausunnostamme, henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, ota meihin yhteyttä täällä:

ProMinent GmbH
Datenschutzbeauftragter [Tietosuojavaltuutettu]
Im Schuhmachergewann 5-11
69123 Heidelberg
Saksa

B. Tekijänoikeus

Kaikki tämän verkkosivuston tekstit, kuvat, grafiikat, animaatiot, äänet ja muu materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ja kaikki oikeudet kuuluvat yksinomaan ProMinent-yritysryhmälle (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset). Näiden verkkosivujen sisältöä ei saa kopioida, levittää, muuttaa tai saattaa kolmannen osapuolen käyttöön kaupallisiin tarkoituksiin ilman ProMinent GmbH:n kirjallista lupaa. Huomautamme, että kolmannella osapuolella voi olla tekijänoikeus verkkosivuilla julkaistuihin kuviin.

C. Tavaramerkkioikeudet

Ellei muuta ole mainittu, kaikki näillä verkkosivuilla olevat merkit ja tavaramerkit ovat suojattuja tavaramerkkilainsäädännöllä. Tämä koskee erityisesti tavaramerkkejä, tyyppimerkintöjä, logoja ja tunnuksia.

D. Vastuu

Näiden verkkosivujen sisältö ja esitetyt tiedot valitaan huolellisesti ja niitä päivitetään säännöllisesti. Emme voi kuitenkaan taata sivuilla olevien tietojen ajantasaisuutta, virheettömyyttä tai tarkkuutta. Emme ota vastuuta vahingoista, jotka syntyvät suoraan tai epäsuorasti näiden verkkosivujen käytöstä, ellei vahingon syynä ole tahallisuus tai törkeä huolimattomuus.

ProMinent-yritysryhmä (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia tai täydennyksiä ilman ennakkoilmoituksia.

E. Linkit

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Sen takia emme ota vastuuta näistä vieraista sisällöistä. Linkitettyjen sivujen sisällöistä on vastuussa kyseinen palveluntarjoaja tai sivujen ylläpitäjä. Kun sivut linkitettiin, ne tarkistettiin mahdollisten lainrikkomusten varalta. Tuolloin ei havaittu lainvastaista sisältöä. Ei ole kuitenkaan mahdollista valvoa säännöllisesti linkitettyjen sivujen sisältöä, ellei saatavilla ole konkreettisia todisteita oikeudenloukkauksista. Mikäli tietoomme tulee oikeudenloukkauksia, poistamme välittömästi kyseiset linkit.