Hakuehdotuksia

Matalapaineiset annostuspumput soveltuvat nyt herkkiin elintarvikesovelluksiin

Toukokuu 2023

ProMinentin matalapaineisia annostuspumppuja voidaan nyt käyttää suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Sekä suunnittelu että kaikki käytetyt materiaalit ovat eurooppalaisen elintarvikeasetuksen 1935/2004 mukaisia.

Hygieeninen annostus elintarviketeollisuudessa

Matalapaineiset annostuspumput soveltuvat nyt herkkiin elintarvikesovelluksiin

ProMinentin matalapaineisia annostuspumppuja voidaan nyt käyttää suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Sekä suunnittelu että kaikki käytetyt materiaalit ovat eurooppalaisen elintarvikeasetuksen 1935/2004 mukaisia.

Johtavana annostustekniikan ja vedenkäsittelyn toimittajana ProMinent pitää tuotteidensa laatua ja turvallisuutta erittäin tärkeänä. EU:n elintarvikeasetuksen 1935/2004 tiukkojen vaatimusten mukainen pumppusuunnittelu tarjoaa elintarviketeollisuuden asiakkaille varmuuden siitä, että annostuspumput täyttävät vaatimukset, jotka koskevat herkkää käyttöä elintarvikkeisiin liittyvissä sovelluksissa.

Soveltuvuus elintarvikekäyttöön koskee erilaisia pumpputyyppejä, kuten kalvopumppuja, joiden annostuskapasiteetti on 1 ml/h - 1000 l/h, esimerkiksi beta , gamma/ X , gamma/ XL ja sigma mallit, ja peristalttisia pumppuja, joiden annostelukapasiteetti on 10 ml/h - 410 l/h , esimerkiksi mallit DULCOFLEX DFXa ja DULCOFLEX DFYa .

Hygieenistä annostusta hygieenisellä muotoilulla

Erityisen huomionarvoinen on moottorikäyttöinen, erityisesti hygieniasovelluksiin suunniteltu sigma Hygienic -annostuspumppu . Kaikki pumpun komponentit täyttävät käyttöä hygieenisesti herkissä tuotantotiloissa koskevat direktiivit ja standardit, mukaan lukien eurooppalaiset elintarvikekäyttöön tarkoitettuja koneita koskevat määräykset. Annostuspään yksinkertainen rakenne ja sileät, lähes aukottomat pinnat on optimoitu kuolleen tilan suhteen, ja ne muodostavat perustan hygieeniselle muotoilulle, joka mahdollistaa helpon CIP-käsittelyn ja nopean purkamisen.

Tämän lisävaihtoehdon ansiosta elintarvikevalmistajat voivat annostella aineita turvallisesti ja hygieenisesti elintarvikkeisiin liittyvissä sovelluksissa.

Matalapaineiset ProMinent-annostuspumput

Sopivat tuotteet

DULCOFLEX DFXa annostelee kaasuuntuvia, viskoosisia, hiovia tai leikkausherkkiä aineita ja asettaa annostukselle uudet mittapuut. Lineaarinen ja toistettavissa oleva annostus (± 1 %) on kaikissa prosessiolosuhteissa taattu käytettäessä tätä letkupumppua. Letku voidaan vaihtaa yksinkertaisesti.

lisätietoja

Venttiilitön letkuannostelupumppu DULCOFLEX DFYa takaa tarkan, lineaarisen ja toistettavan annostelun kaikissa prosessiolosuhteissa. Se annostelee kaasuuntuvia, viskoosisia, hiukkasia sisältäviä (hiovia) tai leikkausherkkiä aineita ilman ongelmia - ProMinent asettaa sen kautta letkupumpuille uudet mittapuut.

lisätietoja

Yleiskäyttöiset magneettitoimiset annostelupumput nestemäisten aineiden annosteluun vedenkäsittelyssä ja kemiallisissa prosesseissa: magneettitoiminen kalvoannostelupumppu beta. Taloudellinen, ylikuormitusvarma, mukautettavissa olemassa oleviin signaaligeneraattoreihin.

lisätietoja

Tutustu annostelupumppuun, joka on aivan omaa luokkaansa tuottavuuden, luotettavuuden ja taloudellisuuden suhteen.

lisätietoja

gamma/ XL n älykäs, verkotettava magneettitoiminen kalvoannostelupumppu, joka on aivan omaa luokkaansa tuottavuuden, luotettavuuden ja taloudellisuuden suhteen.

lisätietoja

Hygienic Design -version sigma-kalvoannostelupumput ovat kuolleeseen tilaan optimoituja, mahdollisimman aukottomia ja sileillä aineeseen koskevilla pinnoilla varustettuina käytettävissä yksinkertaisesti ja joustavasti hygieenisesti herkissä käyttökohteissa.

lisätietoja

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt