Hakuehdotuksia

Letkuannostelupumppu DULCO flex Control - DFXa - laajennettu tehoalue

Helmikuu 2021

ProMinent laajentaa DULCO flex Control – DFXa:n tehoalueeksi 65 l/h enintään 7 baarin vastapaineella täydentäen letkuannostelupumppujensa tuoteperhettä. Pieniä annostelumääriä varten on saatavana vastaavat erikoisversiot.

Letkuannostelupumppu DULCO flex Control - DFXa on saatavana kolmena versiona: Annostelumäärille 6 ml/h – 18 l/h (5 bar), 10 ml/h – 30l/h (7 bar) ja 22 ml/h – 65 l/h (5 bar). Uusi 18 l/h -versio sopii esimerkiksi silloin, kun pieni ml/h-määrä on annosteltava suurella tarkkuudella.

Kaikille pumppuihin pätee yhtäläisesti, että roottorin kierrosluku laskee erittäin maltillisesti, kun annostellaan maksimaalisella syöttömäärällä 100 kierrosta / min. Tämä kierrosluku rajoittaa puristusten lukumäärää ja pidentää letkun käyttöaikaa huomattavasti. Asetusta määritettäessä tulee pääsääntöisesti valita ”niin suuri kuin mahdollista”. Laaja säätöalue 1:3.000 mahdollistaa erittäin hitaat kierrosluvut. Tällä tavalla käyttöaikoja voidaan edelleen pidentää. Sopivat letkun materiaalit ja käyttökohteeseen optimoitu pumpun toteutustapa mahdollistavat pitkät huoltovälit. Tuotannon tai prosessin keskeytysten määrä letkun vaihtamisen vuoksi pysyy siten oleellisesti vähäisempänä.

Nopeampi ja yksinkertaisempi letkun vaihto täysin ilman työkaluja on mahdollista patentoidun annostuspään ja käyttöliittymässä ohjelmoidun letkunvaihtoprosessin avulla. Käyttäjä saa näytössä tarkat ohjeet yksittäisiä työvaiheita varten – tämä ehkäisee käyttövirheitä ja auttaa säästämään kustannuksissa.

Letkuannostelupumppu sopii erityisesti kaasuuntuvien, hiovien, leikkausherkkien ja myös korkean viskositeetin omaavien nesteiden annosteluun. Kattavien testisarjojen tulokset: DFXa annostelee ilman ongelmia aineita, joiden viskositeetti on jopa 200000 mPas!

Näin korkeilla viskositeeteillä letkuannostelupumput voittavat kalvoannostelupumput selvästi.

Intuitiivinen ja ProMinent-kalvoannostelupumpuista jo tutuksi tullut käyttöliittymä takaa yksinkertaisen käytön. Se on samanlainen kaikissa ProMinent-mallisarjoissa.

Kuten muut ProMinent-annostelupumput, myös DFXa voidaan yhdistää web-pohjaiseen DULCOnneX -fluidien hallinnan alustaan muutamassa minuutissa. Tämän pilvipohjaisen järjestelmän avulla voidaan valvoa annosteluprosesseja, välttää toiminnan keskeytyksiä ja luoda täysin automatisoituja raportteja. Digitaalisesti verkotettuna kaikki tarvittavat tiedot ovat käytettävissä laitteiston ohjauksen optimoimiseksi ja prosessien kitkattoman suorituksen varmistamiseksi.

Sopivat tuotteet

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt