Hakuehdotuksia

Tuotekatsaus

Jo yli 60 vuotta elementissään

Nesteiden annostelutekniikka on ProMinentin ominta alaa. Hyväksi todettu tekniikkamme täydentää täydellisesti tuotteita vedenkäsittelyyn ja desinfiointiin. Yksittäis- tai järjestelmäratkaisuja - moduulirakenteisella ohjelmallaan ProMinent tarjoaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman paljon joustavuutta ja taloudellisuutta.

Insinööriosaaminen yhdistettynä henkilökohtaiseen neuvontaan

ProMinent toimittaa tuotteita ja palveluita monelle eri toimialalle - siksi insinööriarkemme on niin mielenkiintoista. Kaikkien prosessien asettamat vaatimukset ovat toisistaan erilaisia. Hankkeista täytyy huolehtia henkilökohtaisesti. Asiantuntijamme neuvovat mielellään yksittäisissä sovelluksissa. Tavoitteenamme on aina sujuva toteutus ja luotettavat huoltopalvelut - tietenkin maailmanlaajuisesti.

Katse vakaasti tulevaisuuteen

Tutkimuksesta ja kehityksestä vastaava henkilökuntamme ei tyydy kompromisseihin, vaan he huolehtivat täydellisestä prosessiturvallisuudesta erityisesti uusien, kiinnostavien innovaatioiden kohdalla. Kaikki ympäristöystävälliseen ja kestävän kehityksen periaatteen mukaiseen annosteluun ja vedenkäsittelyyn liittyvät komponentit, järjestelmät tai teknologiat edustavat aina parasta tehokkuutta ja käyttöystävällisyyttä. Insinöörimme työskentelevät jatkuvasti säästömahdollisuuksien kehittämiseksi. Tämä ei johdu pelkästään johtoasemastamme maailmanmarkkinoilla, vaan ennen kaikkea siitä, että ajattelemme ja toimimme vastuullisesti.

Tuoteryhmiä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinentin tuotteet käytännössä

Joka sovellukselle sopiva ratkaisu

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt