Hakuehdotuksia

Tuotekatsaus

Jo yli 55 vuotta elementissään

Nesteiden annostelutekniikka on ProMinentin ominta alaa. Hyväksi todettu tekniikkamme täydentää täydellisesti tuotteita vedenkäsittelyyn ja desinfiointiin. Yksittäis- tai järjestelmäratkaisuja - moduulirakenteisella ohjelmallaan ProMinent tarjoaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman paljon joustavuutta ja taloudellisuutta.

Insinööriosaaminen yhdistettynä henkilökohtaiseen neuvontaan

ProMinent toimittaa tuotteita ja palveluita monelle eri toimialalle - siksi insinööriarkemme on niin mielenkiintoista. Kaikkien prosessien asettamat vaatimukset ovat toisistaan erilaisia. Hankkeista täytyy huolehtia henkilökohtaisesti. Asiantuntijamme neuvovat mielellään yksittäisissä sovelluksissa. Tavoitteenamme on aina sujuva toteutus ja luotettavat huoltopalvelut - tietenkin maailmanlaajuisesti.

Katse vakaasti tulevaisuuteen

Tutkimuksesta ja kehityksestä vastaava henkilökuntamme ei tyydy kompromisseihin, vaan he huolehtivat täydellisestä prosessiturvallisuudesta erityisesti uusien, kiinnostavien innovaatioiden kohdalla. Kaikki ympäristöystävälliseen ja kestävän kehityksen periaatteen mukaiseen annosteluun ja vedenkäsittelyyn liittyvät komponentit, järjestelmät tai teknologiat edustavat aina parasta tehokkuutta ja käyttöystävällisyyttä. Insinöörimme työskentelevät jatkuvasti säästömahdollisuuksien kehittämiseksi. Tämä ei johdu pelkästään johtoasemastamme maailmanmarkkinoilla, vaan ennen kaikkea siitä, että ajattelemme ja toimimme vastuullisesti.

Tuoteryhmiä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


toinen tuote +
Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

ProMinentin tuotteet käytännössä

1 2 3

Joka sovellukselle sopiva ratkaisu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now