Hakuehdotuksia

Kalvotekniikka ja kalvosuodatus

Laaja valikoima, paljon käyttötarkoituksia

ProMinent tuntee kalvosuodatuksen ja tarjoaa monenlaista, laadukasta laitteistotekniikkaa. Se mahdollistaa asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämisen. ProMinent-kalvotekniikka hyödyntää kaikkia kalvotekniikan keinoja ultrasuodatusta, nanosuodatusta ja käänteisosmoosia – mukaan lukien tarkat kalvolaitteistoon määritetyt esi- ja jälkikäsittelyt.

Vakuuttava fysikaalinen menetelmä

Kalvosuodatus on fysikaalinen tapahtuma partikkelien poistoon kalvon avulla. Se voidaan jakaa neljään eri menetelmään riippuen poistettavan partikkelin tai molekyylin koosta: mikrosuodatus, ultrasuodatus, nanosuodatus ja käänteisosmoosi.

Räätälöityjä kokonaisratkaisuja

ProMinent on erikoistunut kokonaislaitteistoihin ultrasuodatuksessa, nanosuodatuksessa ja käänteisosmoosissa. ProMinentin asiantuntijat kokoavat juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan laitteiston. Yhdistettynä ProMinent-tuotepalettiin saat koko vedenkäsittelyratkaisun yhdestä paikasta.

Yleiskuvasta näet yksittäisten menetelmien erottelurajat. Kaikki menetelmät eivät sovellu kaikkiin käyttötarkoituksiin. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt