Hakuehdotuksia

Ultrasuodatus

Vakaa suodatuslaatu

Kun raakavedestä halutaan poistaa sameutta, hiukkasia ja ei-toivottuja mikrobiologisia organismeja, kuten bakteereja, viruksia ja syöpäläisiä, ProMinent-DULCOCLEAN UF-laitteistot ovat oikea valinta. Myös ajoittaisen pilvisyyden tai sateen jälkeisten mikrobiologisten haittojen puhdistamisessa laitteistot takaavat tasaisen suodatustuloksen – ilman sameutta ja taudinaiheuttajia.

Kuinka se tarkkaan ottaen toimii?

Äärimmäisen vastustuskykyisiä kapillaarikalvoja DULCOCLEAN laitteistoissa käytetään ekonomisella Dead-End-menetelmällä. Näin veden- ja energiankulutus saadaan minimoitua. PLC huolehtii suodatuslaitteiston täysautomaattisesta käytöstä. Erilaiset parametrit voidaan syöttää kosketusnäytöltä. Erilaiset ohjausvaihtoehdot mahdollistavat suurimman mahdollisen joustavuuden ja käyttövarmuuden. Kyseiseen raakaveteen sovitettua tarvepohjaista puhdistusta voidaan tukea optimaalisella kemikaalien lisäyksellä. Kaikki tarpeelliset käyttöparametrit luodaan elektronisesti.

Kuulostaa hyvältä. On hyvä.

Sameutta poistettaessa suodoslaatu pysyy aina tasaisena huolimatta siitä, kuinka voimakasta raakaveden sameus on. ProMinent-DULCOCLEAN UF-laitteistojen bakteerien ja virusten poistoarvot ovat erittäin korkeita 99,999 % tai 99,99 %. Energian- ja vedenkulutus on minimaalista ekonomisen Dead-End-käytön ansiosta. Täysautomatisoitu laitteiston ohjaus integroidulla esi- ja jälkikäsittelyllä takaa parhaan mahdollisen käyttöturvallisuuden. Laitteistomme ovat rakenteeltaan kompakteja, joten ne voi helposti asentaa olemassa oleviin teknisiin tiloihin tai konttiin. Valinnaisesti tarjoamme kokonaisratkaisuja tarkasti räätälöidyllä esi- ja jälkikäsittelyllä sekä jätevedenkäsittelyllä. Ota meihin yhteyttä.

Tuotteet

Ultrasuodatuslaitteisto DULCOCLEAN UF

8 – 75 m3/h suodatusteho

Ultrasuodatuslaitteisto DULCOCLEAN UF poistaa kalvoteknologian avulla varmasti sameutta, partikkeleja ja mikrobiologisia epäpuhtauksia. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Erittäin hyvät bakteerien ja virusten poistoarvot (tarkistettu MS2-baktoriofageilla) 99,999 % - 99,99 %
  • Minimaalinen energian- ja vedenkulutus ekonomisen Dead-End-käytön ansiosta
  • Erinomainen käyttövarmuus täysautomaattisella PLC-laitteistonohjauksella ja tietojen tallennuksella sekä käyttäjäystävällinen kosketuspaneeli ja selkeä prosessin visualisointi
  • Kaikki oleelliset tulokset määritetään laitteiston optimointia varten elektronisesti ja niitä voidaan vertailla.
  • Vakaa suodosmäärä ja tehokkaat vastahuuhtelut kierroslukusäädeltyjen suodatus- ja vastahuuhtelupumppujen ansiosta
  • Kokonaisratkaisuja tarkasti räätälöidyllä esi- ja jälkikäsittelyllä sekä jätevedenkäsittelyllä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt