Hakuehdotuksia

Kekseliäs, progressiivinen ja avoin

Magneettiannostelupumpun keksimisestä maailmanlaajuisesti toimivaksi luotettavaksi yhteistyökumppaniksi, kun haetaan tehokkaita ratkaisuja annostelutekniikan sekä vedenkäsittelyn ja desinfioinnin alueilla.

ProMinent-konsernin pääkonttori sijaitsee Heidelbergissä. Yritys on yli 55 vuotta kehittänyt ja valmistanut komponentteja ja järjestelemiä nesteiden annosteluun sekä ratkaisuja vedenkäsittelyyn ja veden desinfiointiin.

Perustamme

ProMinent-yhtiön maalimanlaajuisen menestystarinan perustana on korkealaatuiset tuotteet ja vuosikymmenien aikana hankittu insinööriosaaminen, sovellusosaaminen sekä jatkuva innovatiivisuus. Sen takia konserni investoi edelleenkin tutkimukseen ja kehitykseen. ProMinent-yhtiöllä on laajat tuotantoresurssit: maailmanlaajuisesti 12 tuotantolaitosta, mukaan lukien Heidelbergin pääkonttori. Se takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun ja tekee meistä riippumattomia alihankkijamarkkinoiden muutoksista.

Päämäärämme

Moduulirakenteinen, integroitu, loppuun asti mietitty ProMinent -tuoteportfoliomme takaa asiakkaillemme aina parhaan turvallisuuden ja tehokkuuden - riippumatta toimialasta, tuotantoprosessista, ajankohdasta tai paikasta.
Asiakaslähtöisyys merkitsee meille, että löydämme asiakkaan kanssa yhdessä sopivan ratkaisun hänen nimenomaiselle ongelmalle. Henkilökohtainen sovellusneuvonta ja sujuva projektien läpivienti on osaa maailmanlaajuista palvelutarjontaamme.

Meidän panoksemme

Teemme intohimoisesti ja antaumuksella annostelutekniikan ja vedenkäsittelyn ratkaisuja, jotka säästävät luontoa, ovat taloudellisia ja tukevat kestävää kehitystä.
Noin 2600 työntekijäämme yli sadassa maassa työskentelee päivittäin omissa myynti- tuotanto- ja huolto-organisaatioissaan asiakkaidemme nopean ja luotettavan palvelun hyväksi. Asemamme maailman markkinajohtajana nimittäin ei ainoastaan velvoita uusiin huippusuorituksiin, vaan ennen kaikkea se velvoittaa vastuulliseen ajatteluun ja toimintaan.

ProMinent in Motion

Mission Statement

"Vedenkäsittelyasioissa ProMinent on luotettava kumppanisi ja komponenttien sekä järjestelmien valmistaja nesteiden annostelutekniikan alueella. Innovatiivisilla tuotteillamme, palveluillamme ja alakohtaisilla sovelluksillamme pyrimme parantamaan asiakkaidemme tehokkuutta ja turvallisuutta – kaikkialla maailmassa."

Päämäärämme
Että asiakkaidemme tuvallisuus ja tehokkuus paranee

Meidän markkinat
Vedenkäsittely ja nesteiden annostelutekniikan alue, maailmanlaajuisesti

Palvelutarjontaamme
Komponentit, järjestelmät, huoltopalvelut ja alakohtaisia ratkaisuja

Arvojamme

  • Luotettavuus
  • Innovatiivisuus
  • Ratkaisukeskeisyys
  • Kansainvälisyys

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Muita aiheita

News ja Events

1 2