Hakuehdotuksia

Kekseliäs, edistyksellinen ja vapaamielinen

Magneettiannostelupumpun keksinnöstä maailmanlaajuiseksi tehokkaan annostelutekniikan ja tehokkaan vedenkäsittelyn ja veden desinfioinnin teknologian ratkaisukumppaniksi.

ProMinent-yritysryhmä on annostelutekniikan komponenttien ja järjestelmien valmistaja sekä luotettava ratkaisukumppani vedenkäsittelyyn.

ProMinent tarjoaa innovatiivisilla tuotteilla, kehittyneellä ja pitkäaikaisella prosessien ymmärryksellään sekä suurella käyttösuuntautuneisuudellaan käytäntöön sopivia ratkaisuja mitä erilaisimmille aloille. Näin yritys tukee asiakkaitaan ympäri maailmaa turvallisuudessa, tehokkuudessa ja ympäristön säästämisessä.

Yritysryhmän kotipaikka on Heidelberg. Yli 2700 työntekijää noin 50 omassa myynti- ja palveluyhtiössä sekä 11 tuotantolaitoksessa työskentelevät päivittäin tarjotakseen ProMinent-asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja ja tottua pätevää palvelua.

ProMinent-yritysryhmä tarjoaa ratkaisuja annostelutekniikan, vedenkäsittelyn ja -desinfioinnin, mittaus- ja säätelytekniikan sekä digitaalisen fluidihallinnon alueella seuraaville toiminta-aloille:

kemianteollisuus, teollinen ja kunnallinen vedenkäsittely, elintarvike- ja juomateollisuus, uima-altaiden vedenkäsittely, öljy- ja kaasu- sekä prosessiteollisuus.

Kattava tuotekansio sisältää annostelupumppuja, letkupumppuja, mittaus- ja säätölaitteita ja antureita nesteiden ohjaukseen ja annosteluun sekä annostelujärjestelmiä vedenkäsittelyyn. Tällä alueella ProMinent tarjoaa kaikki tavanomaiset järjestelmät, kuten klooridioksidilaitteistot, kloorikaasun annostelujärjestelmät, elektrolyysilaitteistot, UV-laitteistot, otsonilaitteistot sekä kalvosuodatuslaitteistot.

Pyrkimyksellään olla pitkäaikainen kumppani asiakkailleen yritysryhmä investoi jatkuvasti sekä tuoteinnovaatioihin että myös moderneimpiin tuotantoprosesseihin ja suureen omatuotantoasteeseen. 11 tuotantolaitosta ympäri maailmaa takaavat tasaisen korkean laatustandardin, joustavuuden ja toimitususkollisuuden.

ProMinent in Motion

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Muita aiheita

News ja Events

1 2

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt