Hakuehdotuksia

Kekseliäs, edistyksellinen ja vapaamielinen

Magneettiannostelupumpun keksinnöstä maailmanlaajuiseksi tehokkaan annostelutekniikan ja tehokkaan vedenkäsittelyn ja veden desinfioinnin teknologian ratkaisukumppaniksi.

ProMinent-yritysryhmä on annostelutekniikan komponenttien ja järjestelmien valmistaja sekä luotettava ratkaisukumppani vedenkäsittelyyn.

ProMinent tarjoaa innovatiivisilla tuotteilla, kehittyneellä ja pitkäaikaisella prosessien ymmärryksellään sekä suurella käyttösuuntautuneisuudellaan käytäntöön sopivia ratkaisuja mitä erilaisimmille aloille. Näin yritys tukee asiakkaitaan ympäri maailmaa turvallisuudessa, tehokkuudessa ja ympäristön säästämisessä.

Yritysryhmän kotipaikka on Heidelberg. Yli 2800 työntekijää noin 50 omassa myynti- ja palveluyhtiössä sekä 11 tuotantolaitoksessa työskentelevät päivittäin tarjotakseen ProMinent-asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja ja tottua pätevää palvelua.

ProMinent-yritysryhmä tarjoaa ratkaisuja annostelutekniikan, vedenkäsittelyn ja -desinfioinnin, mittaus- ja säätelytekniikan sekä digitaalisen fluidihallinnon alueella seuraaville toiminta-aloille:

kemianteollisuus, teollinen ja kunnallinen vedenkäsittely, elintarvike- ja juomateollisuus, uima-altaiden vedenkäsittely, öljy- ja kaasu- sekä prosessiteollisuus.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat annostus- ja prosessipumput, peristalttiset pumput, mittaus- ja ohjauslaitteet ja anturit nesteiden hallintaan ja annosteluun sekä annostusjärjestelmät vedenkäsittelyyn. Tällä alalla ProMinent tarjoaa kaikkia yleisimpiä järjestelmiä, kuten klooridioksidijärjestelmiä, elektrolyysijärjestelmiä, UV-järjestelmiä, otsonijärjestelmiä ja kalvosuodatusjärjestelmiä.

Pyrkimyksellään olla pitkäaikainen kumppani asiakkailleen yritysryhmä investoi jatkuvasti sekä tuoteinnovaatioihin että myös moderneimpiin tuotantoprosesseihin ja suureen omatuotantoasteeseen. 11 tuotantolaitosta ympäri maailmaa takaavat tasaisen korkean laatustandardin, joustavuuden ja toimitususkollisuuden.

ProMinent in Motion

  • Tämän videon toistaminen edellyttää evästeiden käyttöä. Tässä voit säätää evästeiden valintaa tämän videon katsomista varten.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt