Hakuehdotuksia

ProMinent-elektrolyysilaitteisto tuottaa desinfiointiainetta COVID-19 -virusta vastaan

Maaliskuu 2020

Pintojen desinfioinnilla on keskeinen merkitys koronaviruksen taltuttamisen kannalta. Elektrolyysilaitteistojemme avulla tehokasta desinfiointiainetta voidaan valmistaa paikan päällä. Myös Italian väestönsuojeluviranomaiset hyödyntävät niitä.

Italian väestönsuojeluviranomaiset Piemontissa saavat tukea COVID-19-viruksen vastaisiin toimenpiteisiin:
ProMinent Italiana S.r.l. luovutti Torinon maakunnassa sijaitsevalle Chierin kunnalle kaksi elektrolyysilaitteistoa. Ne tuottavat tehokasta desinfiointiainetta paikan päällä. Sen avulla voidaan desinfioida luotettavasti kaikkia kovia pintoja, esimerkiksi portaikkojen kaiteita, ovenkahvoja, sairaalapöytiä, lattioita ja seiniä.

Kun koronavirus oli alkanut levitä räjähdysmäisesti Pohjois-Italiassa, ProMinent otti välittömästi yhteyttä eri väestönsuojeluviranomaisiin (esim. Bolzanossa, Torinossa...). Koronaviruksen leviämisen estäminen edellyttää pintojen tehokasta desinfioimista rakennuksissa ja ajoneuvoissa.

Virusta tehokkaasti tappava aine pohjautuu etanoliin, vetyperoksidiin tai natriumhypokloriittiin. WHO ja EDEC (European Center for Disease Prevention and Control) suosittelevat kloorin käyttämistä desinfiointiaineena. Kun näitä aineita käytetään asianmukaisina pitoisuuksina, ne vähentävät infektoivien koronavirusten määrää nopeasti neljällä niin sanotulla lokitasolla. Se tarkoittaa taudinaiheuttajien määrän vähentymistä 99,99%.

Tässä käytetään ProMinentin laitteistoja: niiden avulla erittäin tehokasta desinfiointiainetta (natriumhypokloriitti) voidaan valmistaa paikan päällä. Valmistukseen tarvitaan vain suolaa, vettä ja sähkövirtaa. Tuote tehoaa jo hyvin alhaisina pitoisuuksina. Kaksi tyypin CHLORINSITU® Iia -elektrolyysilaitteistoa toimitetaan muutaman seuraavan päivän aikana. ProMinent Italiana S.r.l.:n työntekijät suorittavat asennuksen ja käyttöönoton paikan päällä.

”Desinfiointiaineesta on pulaa erityisesti Pohjois-Italiassa, joka on suurimman riskin aluetta”, kertoo insinööri Massimo Calabrò, joka on ProMinent Italiana S.r.l.;n toimitusjohtaja, ja jatkaa: ”Ja desinfiointi on tällä hetkellä ainoa virusta torjuva toimenpide sosiaalisten kontaktien vähentämisen ohella. Tämä koskee ennen muuta kaikkia sellaisia pintoja, joissa koronavirus pysyy asiantuntijoiden mukaan jopa 6 päivän ajan lisääntymiskykyisenä ja infektoivana. Se voidaan estää käsittelemällä pinnat desinfiointiaineella, esimerkiksi pyyhkimällä ne desinfiointiliuoksella. Tähän tarvitaan suuria määriä desinfiointiainetta, jota voidaan tuottaa paikan päällä kompakteilla elektrolyysilaitteistoilla. Toisin kuin muissa menetelmissä, siinä ei tarvita vaarallisia kemikaaleja. Suola, vesi ja sähköenergia riittävät hyvin.”, sanoo Calabrò, ja lisää: “Desinfiointiliuosta voidaan käyttää suoraan sellaisenaan ja sen käyttö varmistaa pintojen viruksettomuuden. Toivomme, että tämä auttaa torjumaan COVID-19-viruksen leviämistä.”

Lisätietoja CHLORINSITU® IIa -elektrolyysilaitteistostamme on täällä.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt