Hakuehdotuksia
 • ProMinent-ryhmä juhlii yrityksen 60-vuotispäivää

  Kun isäni, tohtori Viktor Dulger, vuonna 1960 päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi, kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä siitä seuraa. 60 vuotta perustamisensa jälkeen ProMinent-ryhmä on maailman johtava annostelutekniikan laitteistojen ja vedenpuhdistusjärjestelmien valmistaja.

  Lisää asiasta
 • Uimisen iloa napapiiristä pohjoiseen

  Julkisen uimalan vedenkäsittelylaitoksen täysremontti? Teknisesti, ei ongelmia. Asiakkaan sijainti? Pieni norjalainen saari Pohjoisella Jäämerellä. Tulos: Puhdasta uimavettä haltioituneille viikinkijälkeläisille.

  Lisää asiasta
 • Kemianteollisuus

  ProMinent-annostelujärjestelmät takaavat tarkkuuden kemiallisessa prosessitekniikassa. Vaikeimpienkin nesteiden annostelu onnistuu luotettavasti. Tuotteidenne laatu paranee.

  Lisää asiasta
 • Magneettitoiminen kalvoannostelupumppu gamma/ X

  gamma/ X - tunnustettu myyntimenestys älykkäästi laajennettuna

  Tutustu annostelupumppuun, joka on aivan omaa luokkaansa tuottavuuden, luotettavuuden ja taloudellisuuden suhteen.

  Lisää asiasta
 • Huippu-juomavesi huippu-tekniikan avulla

  High-Tech Sauerlandissa: Sundernin kaupunginlaitos luottaa vesihuollossaan uusimpaan tekniikkaan. Kun kaupungin kolme vesilaitosta uusittiin valittiin erinomaisen laadun takia tuotteita ja laitteistoja ProMinentiltä.

  Lisää asiasta
 • Hotellit ja lomakohteet

  Sinun tavoitteesi: tyytyväiset vieraat ja ihanteellinen varaustilanne. Meidän panoksemme: kristallinkirkas uima-allasvesi ja hygieenisen puhdas juomavesi. Sen toteuttamiseksi toimitamme tehokkaita, kaikenkokoisille hotelleille sopivia ja kaikki erikoistoivomukset huomioivia All-Inclusive ratkaisuja maailmanlaajuisesti.

  Lisää asiasta
1 2 3 4 5 6

Tuoteuutuudet

1 2 3

News ja Events

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   
 • Ready for you – Intohimoista pioneerihenkeä

  Innostavia ideoita, teknisiä innovaatioita yhdistettynä pioneerihenkeen ja intohimoon: Sitoutuminen ja tahto kehittää maailmaa huipputekniikan avulla on tehnyt meistä annostelutekniikan ja vedenkäsittelyn asiantuntijoita maailmanlaajuisesti.

  Lisää asiasta

Käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now