Hakuehdotuksia

Moderni ohjaustekniikka kotiin ja uima-altaaseen

Uskollisena motolle ”Kotini on linnani” sveitsiläinen aviopari suunnitteli uuden omakotitalonsa pihalle uima-altaan. Ideana oli: Allasohjaus DULCOMARIN® II yhdistetään talon ohjausjärjestelmään, jota voidaan käyttää miellyttävästi tabletilla.

Kaltevuus? Verkotus? Kaikki onnistuu!

Sen sijaan, että viettäisit useita tunteja lentokoneessa päästäksesi viimein tupaten täynnä olevaan hotellin uima-altaaseen, voit yhtä hyvin rentoutua kotonasi. Näin ajatteli myös sveitsiläinen pariskunta ja löi viisaat päänsä yhteen omakotitalonsa rakennusprojektissa: Puutarhaan tehtäisiin uima-allas, jossa hyödynnetään modernia teknologiaa. Tekniset komponentit tulee voida lisätä tavalla, joka sopii ympäristöön, ja järjestelmää on voitava ohjata miellyttävästi ja keskitetysti. Tämä tehtävä toteutettiin arkkitehtien, uima-altaan rakentamisesta vastaavan urakoitsijan ja omistajien yhteistyönä. Lähtökohtana oli tontin sijainti Zürcher Oberlandissa. Ensin toteutettiin rinteen ja ympäristön muokkauksen edellyttämät toimet, sen jälkeen aloitettiin tyylikkään jaloteräsaltaan asentaminen.

Tärkeimmät tiedot

  • Jaloteräsallas (9,80 x 3,60 x 1,50 m), joka on sijoitettu rinteessä sijaitsevaan tonttiin
  • Allasohjauksen verkottaminen talo-ohjausjärjestelmään
  • Kaikkien vesitoimintojen keskitetty ohjaus ja vedenlaadun säätely tabletilla

Uusin tekniikka puhtaan allasveden varmistamiseksi

Asennetun jaloteräsaltaan mitat ovat 9,80 x 3,60 x 1,50 metriä, ja allas on tavanomaista polyesteriallasta tyylikkäämpi versio. Se sijoitettiin rakennuskaivantoon yhtenä kappaleena nosturin avulla. Kesällä 2017 Wetzikonissa toimiva Woodtli Schwimmbadtechnik GmbH asensi 14 päivän kuluessa allasveden käsittelyyn ja desinfiointiin käytettävät komponentit. Mittaus- ja säätötekniikan osalta Woodtli arvosti monen vuoden kokemusta ProMinent Dosiertechnik AG:n moderneista laitteista. Tässä tapauksessa käyttöön valittiin tyypin DULCODOS® Pool annostelujärjestelmä, johon on integroitu DULCOMARIN® II -mittaus- ja säätölaite, DULCO®flex DF2a -letkupumppu desinfiointiaineen tarkkaan annosteluun ja kompakti DULCOMETER® vesianalyysien tekemiseen. Kaikki komponentit on yhdistetty toisiinsa CAN-väylän avulla. DULCOMARIN® II vaihtaa lisäksi tietoja talo-ohjausjärjestelmän kanssa.

Täydellinen rentoutuminen kotioloissa

Omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä: Vedenkäsittelyjärjestelmän komponentit on sijoitettu erilliseen tekniseen tilaan, kaapeleita ei ole missään näkyvissä ja kaikki toimintatilat näytetään selkeällä tavalla tabletissa. Vastavirtalaitteisto, valot, muut toiminnot, altaan kate ja kaikki allasveden hygieniaparametrit ovat valvottavissa ja ohjattavissa keskitetysti. Mittaus- ja säätölaite DULCOMARIN® II ja kierrätystehon automaattinen alentaminen käyttöaikojen ulkopuolella säästää energiaa ja alentaa käyttökustannuksia. Kokonaisuudessaan taloudellinen ja ekologinen ratkaisu, joka on myös esteettisesti korkealuokkainen ja edustaa uusinta teknologiaa. Rentoudu ja huolehdi kunnosta omassa altaassasi – sveitsiläiset tietävät, miten se tehdään!

  • Jaloteräsaltaan harmoninen sulauttaminen ympäristöön
  • Allasveden luotettava käsittely ja desinfiointi
  • Kaikkien komponenttien sijoittaminen erilliseen tekniseen tilaan
  • Useiden vesitoimintojen miellyttävä keskitetty ohjaus talo-ohjausjärjestelmän ja App-sovellusten avulla
  • Hygieniaparametrien selkeä näyttö ja hallinta tabletin avulla
  • Älykäs DULCOMARIN® II -mittaus- ja säätölaite säästää energiaa

Käytetyt tuotteet - Moderni ohjaustekniikka kotiin ja uima-altaaseen

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt