Hakuehdotuksia

Imuputki, jossa on jatkuva pinnanmittaus

maaliskuu 2021

Aina kun sitä vähiten odottaa, kemikaali loppuu. ProMinentin uusien imuputkien ansiosta tämä on mennyttä aikaa. Ne varmistavat nesteiden luotettavan imun lisäksi myös senhetkisen täyttötason tallentamisen.

Kemikaalin kulutuksen seuranta ehkäisee tuotantokatkoksia

GMXa- ja GXLa-sarjan kalvoannostuspumppuihin sekä DFXa-sarjan letkuannostuspumppuihin liitettynä enintään 30 litran säiliöiden pinnan taso mitataan ja näytetään pumpun näytöllä. Taso voidaan ilmoittaa prosentteina tai litroina. Näin kemikaalit voidaan täyttää uudelleen hyvissä ajoin. Täysi potentiaali voidaan hyödyntää, jos pumppu yhdessä tämän imuputken kanssa liitetään DULCOnneXiin. Kemikaalin Kulutus tallennetaan ja näytetään graafisesti, jolloin käyttäjä voi aina seurata säiliön pintaa ja täyttää ne ajoissa.

Johtokyvyn omaavien nesteiden tallennus

Kaikki johtavat nesteet, joiden dielektrisyysvakio on yli 30, tallennetaan. Lähes kaikilla vesipitoisilla hapoilla tai emäksillä on nämä arvot. Jopa yleisesti käytetty Natriumhypokloriitti voidaan mitata ongelmitta. Suhteessa 460 mm:n mittauspituuteen pintamittauksen tarkkuus on 2,5 %. Yksilöllisesti säädettävät varoitus- ja virherajat mahdollistavat esimerkiksi varoituksen antamisen 20 %:n tasosta ja virheilmoituksen 5 %:n tasosta.

Sijainnista riippumaton laitosvalvonta reaaliajassa

Lisämahdollisuuksia tarjoaa yhteys DULCOnneX-alustaan, ProMinentin digitaaliseen nesteenhallintaratkaisuun. Näin voidaan tallentaa ja valvoa reaaliajassa kaikkia pumpun tärkeitä tietoja, mukaan lukien kytketty imuputki. Ratkaiseva etu: myös jäljellä oleva määrä näytetään - esimerkiksi se, riittääkö säiliön sisältö vielä kahdeksi vai kolmeksi päiväksi. Tarkka kesto lasketaan pumpun annostelumäärän ja täyttötason perusteella. Näin estetään luotettavasti kemikaalien puutteesta johtuvat tuotanto- tai prosessikatkokset. Säiliöt voidaan siis aina vaihtaa tai täyttää uudelleen hyvissä ajoin.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt