Hakuehdotuksia

Digitaalinen ratkaisu - DULCOnneX

Web-pohjainen. Yhdistetty verkkoon. Läpinäkyvä. Digitaalinen fluidien hallinta DULCOnneX:in avulla.

ProMinentin DULCOnneX on älykäs kokonaisratkaisu laitteistokomponenttien digitaalista verkottamista varten. DULCOnneX pohjautuu kestäviin, verkotettaviin tuotteisiin, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisesti käyttöolosuhteisiin. Kaikki laitteiston komponentit voidaan verkottaa, mikä mahdollistaa annostelupumppujen, desinfiointijärjestelmien, mittaus- ja säätölaitteiden ja antureiden optimaalisen yhteistoiminnan – mikä puolestaan parantaa prosessin turvallisuutta ja laitteiston tehokkuutta.

Paikkariippumaton reaaliaikainen laitteiston valvonta

DULCOnneX mahdollistaa pumppukokoonpanon kaikkien tärkeiden tietojen ja mittausarvojen tarkistamisen yhdellä silmäyksellä. Valvo laitteistosi tilaa reaaliaikaisesti ja hyödynnä jatkuvaa dokumentointia. Tarkasta laitetiedot turvallisesti ja luotettavasti ollessasi matkalla. Voit käyttää valintasi mukaan seuraavia päätelaitteita: Älypuhelin, tabletti tai tietokone. Konfiguroitavat hälytykset ja viestit ilmoittavat relevanteista tapahtumista kellon ympäri jokaisena viikon päivänä.

DULCOnneX:n avulla voit aina suorittaa tarvittavat toimenpiteet ajoissa. Olipa kyse jäähdytysvedestä, uima-allasvedestä, juomavedestä, jätevedestä tai teollisuus- ja prosessivedestä - DULCOnneX varmistaa nesteen luotettavan valmistuksen.

Tuotteet

new

DULCOnneX Gateway

DULCOnneX Gateway:n avulla kaikki älykkäät tuotteet voidaan yhdistää web-pohjaiseen fluidien hallinnan alustaamme. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Web-pohjainen fluidien hallinta
  • Yksinkertainen käyttöönotto
  • Tiedonsiirto WiFi:n avulla

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now