Hakuehdotuksia

Digitaalinen ratkaisu - DULCONNEX

Web-pohjainen. Yhdistetty verkkoon. Läpinäkyvä. Digitaalinen fluidien hallinta DULCONNEX:in avulla.

ProMinentin DULCONNEX on älykäs kokonaisratkaisu laitteistokomponenttien digitaalista verkottamista varten. DULCONNEX pohjautuu kestäviin, verkotettaviin tuotteisiin, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisesti käyttöolosuhteisiin. Kaikki laitteiston komponentit voidaan verkottaa, mikä mahdollistaa annostelupumppujen, desinfiointijärjestelmien, mittaus- ja säätölaitteiden ja antureiden optimaalisen yhteistoiminnan – mikä puolestaan parantaa prosessin turvallisuutta ja laitteiston tehokkuutta.

Paikkariippumaton reaaliaikainen laitteiston valvonta

DULCONNEX mahdollistaa pumppukokoonpanon kaikkien tärkeiden tietojen ja mittausarvojen tarkistamisen yhdellä silmäyksellä. Valvo laitteistosi tilaa reaaliaikaisesti ja hyödynnä jatkuvaa dokumentointia. Tarkasta laitetiedot turvallisesti ja luotettavasti ollessasi matkalla. Voit käyttää valintasi mukaan seuraavia päätelaitteita: Älypuhelin, tabletti tai tietokone. Konfiguroitavat hälytykset ja viestit ilmoittavat relevanteista tapahtumista kellon ympäri jokaisena viikon päivänä.

DULCONNEX:in avulla voit aina suorittaa tarvittavat toimenpiteet ajoissa. Olipa kyse jäähdytysvedestä, uima-allasvedestä, juomavedestä, jätevedestä tai teollisuus- ja prosessivedestä - DULCONNEX varmistaa nesteen luotettavan valmistuksen.

Tuotteet

DULCONNEX Gateway

DULCONNEX Gateway siirtää kaikkien oletusarvoisesti tuettujen tuotteiden tiedot turvallisesti ja luotettavasti DULCONNEX Cloud -pilvitallennuspaikkaan. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Web-pohjainen fluidien hallinta
 • Yksinkertainen käyttöönotto
 • Tiedonsiirto WiFi:n avulla

DULCONNEX Blue

Mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille

Seuraavan sukupilven mobiili tuotantoapulainen ProMinentilta – DULCONNEX Blue. Älykäs sovellus mahdollistaa älykkäiden pumppujen miellyttävän ohjaamisen Bluetooth-yhteyden kautta. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Pumppujen yksinkertainen käyttö ja konfigurointi vaikeapääsyisissä asennusympäristöissä
 • Laitteen tila- ja tehotietojen reaaliaikainen valvonta turvallisen etäisyyden päästä
 • Tuettujen ProMinent-tuotteiden luotettava etäkäyttö
 • Käyttäjäystävällinen käyttö intuitiivisen ja monikielisen käyttöliittymän avulla
 • Tehokas aloitus kopioimalla yhden pumpun määritykset yksinkertaisella tavalla toisiin pumppuihin
 • Nopean avun saaminen hätätilanteissa - virheprotokollan luominen napin painalluksella ja sen jakaminen suoraan huollon yhteyshenkilöille

DULCONNEX Platform

Web-pohjainen IIoT-alusta digitaaliseen fluidien hallintaan

DULCONNEX Platform on web-pohjainen IIoT-alusta digitaaliseen fluidien hallintaan. Web-sovellus mahdollistaa yksinkertaisen ja paikasta riippumattoman pääsyn kaikkiin asiaankuuluviin laitteisto- ja prosessitietoihin ja lisää siten laitteiston käytettävyyttä. Tärkeiden parametrien jatkuvalla valvonnalla voidaan optimoida prosessin laatua ja parantaa työntekijöiden turvallisuutta. Kattava pöytäkirjan pito ja automaattinen raporttien luonti helpottavat dokumentointivelvoitteiden noudattamista. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Pysy aina tapahtumien tasalla – Voit tarkkailla laitteistojen tilaa ja toimintakuntoa jatkuvasti ja reagoida oikea-aikaisesti konfiguroitavien hälytysten sähköposti-ilmoitusten ansiosta. Luo hätätilanteessa dokumentaatio yksinkertaisella tavalla ja välitä se eteenpäin saadaksesi nopeasti asiantuntevaa apua.
 • Lisää läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta – Hanki tarkat prosessin ja laitteiston tilan tiedot paikan päällä jo ennen potentiaalisesti vaaralliseen ympäristöön menemistä. Kaikkien mittausarvojen ja laitteiston tietojen täydellinen historia ja luotettava tallennus pilveen parantavat tietojen suojaamista.
 • Huoltotoimien tehokas suunnittelu ja tehokas valmistelu – Paikasta riippumattoman tila- ja tehotietojen käsittelyn avulla voidaan minimoida tarkastus- ja dokumentointitarkoituksissa tehtävät ajot. Tieto laitteiston tarkasta tilasta jo ennen käyttöpaikalle menemistä mahdollistaa huoltotehtävien optimaalisen valmistelun.
 • Parempi laitteiston käytettävyys ja optimoitu prosessin laatu – Vapaasti konfiguroitavien parametrien visualisointi kaavioina mahdollistaa prosessien yksityiskohtaisen analysoinnin ja helpottaa optimointipotentiaalien tunnistamista.
 • Lakisääteisten dokumentointivelvoitteiden noudattamisen helpottaminen – Jatkuvan pöytäkirjan pidon, automaattisen raporttien luonnin ja yksinkertaisten vientitoiminnon ansiosta asianmukaisen käytön todistamiseen kuluva aika lyhentyy huomattavasti.

DULCONNEX API

DULCONNEX API:n avulla tiedot voidaan haluttaessa hakea DULCONNEX Cloud -pilvestä. Käytä sitä integroidaksesi laitteesi olemassa olevaan prosessinohjausjärjestelmään, SCADA:han, mobiileihin tai verkkopohjaisiin sovelluksiin ja MES:iin tai vaihda tietoja muiden digitaalisten ratkaisujen kanssa. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Nopea ja kustannustehokas integrointi olemassa oleviin järjestelmiin
 • IoT-palveluntarjoaja on vapaasti valittavissa
 • Avoimet liitännät ulkoisten tuotteiden integroimiseen
 • Kaikki asiaankuuluvat tiedot noudettavissa milloin ja missä tahansa
 • Erinomainen tietosuoja

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt