Hakuehdotuksia

Vastuuvapauslauseke

1. Tekijänoikeus

Kaikki tämän verkkosivuston tekstit, kuvat, grafiikat, animaatiot, äänet ja muu materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ja kaikki oikeudet kuuluvat yksinomaan ProMinent-yritysryhmälle (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset). Näiden verkkosivujen sisältöä ei saa kopioida, levittää, muuttaa tai saattaa kolmannen osapuolen käyttöön kaupallisiin tarkoituksiin ilman ProMinent GmbH:n kirjallista lupaa. Huomautamme, että kolmannella osapuolella voi olla tekijänoikeus verkkosivuilla julkaistuihin kuviin.

2. Tavaramerkkioikeudet

Ellei muuta ole mainittu, kaikki näillä verkkosivuilla olevat merkit ja tavaramerkit ovat suojattuja tavaramerkkilainsäädännöllä. Tämä koskee erityisesti tavaramerkkejä, tyyppimerkintöjä, logoja ja tunnuksia.

3. Vastuu

Näiden verkkosivujen sisältö ja esitetyt tiedot valitaan huolellisesti ja niitä päivitetään säännöllisesti. Emme voi kuitenkaan taata sivuilla olevien tietojen ajantasaisuutta, virheettömyyttä tai tarkkuutta. Emme ota vastuuta vahingoista, jotka syntyvät suoraan tai epäsuorasti näiden verkkosivujen käytöstä, ellei vahingon syynä ole tahallisuus tai törkeä huolimattomuus.

ProMinent-yritysryhmä (ProMinent GmbH ja siihen kuuluvat yritykset) pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia tai täydennyksiä ilman ennakkoilmoituksia.

4. Linkit

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Sen takia emme ota vastuuta näistä vieraista sisällöistä. Linkitettyjen sivujen sisällöistä on vastuussa kyseinen palveluntarjoaja tai sivujen ylläpitäjä. Kun sivut linkitettiin, ne tarkistettiin mahdollisten lainrikkomusten varalta. Tuolloin ei havaittu lainvastaista sisältöä. Ei ole kuitenkaan mahdollista valvoa säännöllisesti linkitettyjen sivujen sisältöä, ellei saatavilla ole konkreettisia todisteita oikeudenloukkauksista. Mikäli tietoomme tulee oikeudenloukkauksia, poistamme välittömästi kyseiset linkit.

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt