Hakuehdotuksia

DULCOMARIN® II tukee katkarapujen viljelyä Brasiliassa

Merenelävien kasvatus on vaativaa, koska veden laatua täytyy hallita pysyvästi sairauksien välttämiseksi. Tehokas DULCOMARIN II mittaus- ja hallintalaite sopii erinomaisesti tällaiseen herkkään käyttöön.

Kasvatuksen pysyvää valvontaa

Katkaravunkasvatuksen keskus on luoteis-Brasiliassa. Brasilian Rio Grande do Norte -osavaltiolla on yli 400 kilometriä rantaviivaa, makean veden jättimäiset reservit vesienergian tuotantoon ja pysyvästi lämmin ympäristö, jotka luovat erinomaiset olosuhteet eri vesiviljelytavoille. Noin 40 prosenttia Brasilian katkarapujen kokonaistuotannosta tai noin 30 000 tonnia vuodessa tulee erikokoisten viljelmien kasvatuksesta Rio Grande do Nortessa. Tuotetut määrät myydään lähes ainoastaan kotimaan markkinoilla. Paikallinen yritys etsi ratkaisua jatkuvaan valvontaan sekä hapen ja veden lämpötilan tarkkaan mittaukseen kasvatusprosessin aikana. Lisäksi mittaustulokset tulisi visualisoida keskitetysti tietokoneella.

Tärkeimmät tiedot

  • 25 prosenttia maailman katkaravuista tulee Etelä-Amerikasta
  • N. 80 000 tonnia katkaravun kasvatusta Brasiliassa vuodessa

Vesiparametrien luotettavaa hallintaa

ProMinentin myyntiedustaja, Natalhidro-yhtiö Natalista, joka erikoistuu vedenkäsittelyyn, on käyttänyt ProMinentin tuotteita mittaus- ja hallintatekniikassa noin viiden vuoden ajan. Monissa projekteissa eri vaatimuksiin edustaja on kertonut, että komponentit ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia, ja niiden suorituskyky on erinomainen verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Sen vuoksi hän esitteli DULCOMARIN® II:n tehokkaan mittaus- ja hallintajärjestelmän kasvatustilalle. Monipuoliset mittausmahdollisuudet ja tietokoneeseen liittäminen vakuuttivat loppuasiakkaat. Sopimuksen palkinto, DULCOMARIN® II, asennettiin kahdessa päivässä. Laite mittaa ja ohjaa nyt lämpötilaa, pH-arvoa, liuennutta happea ja sameutumista kellon ympäri. Aiemmin mittaamiseen tarvittiin yhden työntekijän työpanos. Kaikki tiedot siirretään reaaliajassa keskustietokoneelle.

Katkaravut kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä

Automatisoitu ratkaisu vesiparametrien hallintaan on vähentänyt toukkien kuolleisuutta merkittävästi ja lisännyt terveiden katkarapujen tuotantomääriä. Tämän myötä aiemmin korkeat taloudelliset menetykset vähenivät myös merkittävästi. Kasvatusprosessin optimointi jatkuvan valvonnan ja keskitetyn visualisoinnin kautta tuo todellista lisäarvoa vesiviljelyn käyttöön. Veden laadun merkittävä koheneminen parantaa myös katkarapujen laatua ja siten markkinoiden myyntihintoja. Kaikki nämä ovat plussia, jotka ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä ProMinentin asentamaa mittaus- ja ohjausjärjestelmää kohtaan. Asiakkaille suunnatut ohjeet ja DULCOMARIN® II:n nopea toimitus paikalliselta toimijalta Natalhidrolta ovat lisäksi vahvistaneet loppuasiakkaan positiivista arviota.

  • Erittäin hyvä kokemus ProMinent-tuotteiden luotettavuudesta, pitkäikäisyydestä ja laadusta
  • Automaattinen tarkka mittaus ja vesiparametrien jatkuva valvonta DULCOMARIN® II:lla
  • Mittaustulosten visualisointi keskitetysti tietokoneella
  • Jatkuva hyvä vedenlaatu laskee katkarapujen kuolleisuutta merkittävästi
  • DULCOMARIN® II:n optimoi kokonaisprosessin ja alentaa taloudellisia menetyksiä merkittävästi

Käytetyt tuotteet - DULCOMARIN® II tukee katkarapujen viljelyä Brasiliassa

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt