Hakuehdotuksia

Prosessiannostelupumput

Ei kompromisseja

Petrokemian tai öljy- ja kaasuteollisuuden vaativissa käyttötarkoituksissa ei ole varaa kompromisseille. Myrkyllisten, syövyttävien ja syttyvien nesteiden annostelussa riskit on ehdottomasti suljettava pois. Näissä olosuhteissa annostelupumput toimivat erittäin korkealla paineella ja äärimmäisissä lämpötiloissa. Mikä voisi olla parempi näihin vaativiin käyttötarkoituksiin kuin ProMinent-huipputeknologia?

Neljä vaihetta oikean pumpputyypin valintaan

  • Määritä syöttömäärä litraa tunnissa [l/h]
  • Määritä vastapaine yksikössä bar
  • Etsi näiden arvojen leikkauskohta ja valitse pumpputyyppi, joka on lähimpänä hakemaasi

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt