Hakuehdotuksia

Annostelupumput

Kuinka annostelupumput toimivat?

Annostelupumput ovat pääasiassa vaiheittain toimivia syrjäytyspumppuja. Ne imevät tietyn määrän nestettä syrjäyttimen paluuiskulla ja paineisku siirtää sen annostuslinjaan. Pumpun asetuksia säätämällä saadaan aikaan tarkka ja tasainen annostus.

Mikroprosessoriteknologiaa vuodesta 1988 lähtien

Pumppujen tarkka ohjaus on mahdollista mikroprosessoriteknologian ansiosta. Koneistetut valvontatoiminnot huolehtivat käyttövarmuudesta ja niiden avulla voidaan taata optimaalinen desinfiointi mutta vähentää kemikaalien kulutusta. Liitäntöjen avulla pumput voidaan integroida osaksi täysautomaattista työprosessia.

Maailmanlaajuisesti ProMinent-pumppuja on käytössä yli miljoona – luotettavasti, tarkasti ja vaikeimmissakin olosuhteissa. Tunnustetut rakenneperiaatteemme takaavat korkeat laatu- ja tarkkuusstandardit.

Tuotevalikoima

Suuri tyyppivalikoima, suuri tuottomääräalue: Se ulottuu esim. laboratorioiden muutamista millilitroista aina prosessi- ja menetelmätekniikan jopa 40 000 litraan tunnissa.

Käytettävät teknologiat:

  • Kalvoannostelupumput (mekaanisesti toimivat)
  • Hydrauliset kalvoannostelupumput (hydraulisesti toimivat)
  • Mäntäannostelupumput
  • Letkupumput

Luokittelu pumppukäytön mukaan:

  • Magneettitoimiset annostelupumput
  • Moottorikäyttöiset annostelupumput

Neljä vaihetta oikean pumpputyypin valintaan

  • Määritä syöttömäärä litraa tunnissa [l/h]
  • Määritä vastapaine yksikössä bar
  • Etsi näiden arvojen leikkauskohta ja valitse pumpputyyppi, joka on lähimpänä hakemaasi

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt