Elintarviketeollisuus
Annostelu ja desinfiointi elintarviketeollisuudessa
Ehdoton hygienia ja tarkka annostelu ovat elintarviketeollisuuden elinehtoja. ProMinentin valikoimasta löytyy tarkoitukseen soveltuvia, luotettavia mittaus-, säätö- ja annosteluratkaisuja sekä erilaisia laitteistoja veden desinfiointiin.
Vaatimukset - Elintarviketeollisuus
Elintarvike – tuote, jonka on täytettävä erittäin tiukat hygieniavaatimukset
Elintarvikkeet ovat erinomaisia kasvualustoja mikro-organismeille, ja niihin voi helposti kertyä terveydelle haitallisia aineita ja jäämiä. Saksan elintarvikehygieniaa koskevat säädökset velvoittavat jokaisen elintarvikkeita käsittelevän yrityksen estämään kaikki mahdolliset hygieniariskit jatkuvalla valvonnalla.
Elintarvikehygieniaan liittyy monenlaisia vaaroja, jotka voivat aiheutua esimerkiksi juoma- tai käyttövedestä tai käytössä olevien laitteiden ja koneiden epäpuhtauksista. Määräysten noudattaminen edellyttää ohjeidenmukaista puhdistamista ja desinfiointia.
Desinfiointi, annostelu, mittaus ja säätö – kaikki vaiheet ProMinentin tuotteilla
Kokonaisvaltainen hygienia edellyttää luotettavia, taloudellisia desinfiointiratkaisuja tuotantoketjun kaikissa osissa. Annostelupumput ja desinfiointilaitteistot täyttävät nämä vaatimukset. Ne annostelevat tarvittavat kemikaalit erittäin tarkasti, jolloin ei-toivotut aineet eivät pääse vaarantamaan lopputuotteen laatua. Aineiden yliannostuksella ei saavuteta parempaa lopputulosta, vaan se voi vaurioittaa materiaaleja. Liian pieni annos ei taas tuhoa resistenssejä mikro-organismeja. Annosteluperiaate: ”Tarpeeksi paljon – tarpeeksi vähän.”
ProMinentin kattavasta tuotevalikoimasta on helppo löytää sopivat ratkaisut vaativaankin käyttöön. Toimitamme yksittäisiä laitteistoja sekä mittatilauksena valmistettavia kokonaisratkaisuja kaikkiin tuotantoprosesseihin.
Lataus Elintarviketeollisuus
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Katsaus
Elintarvike – tuote, jonka on täytettävä erittäin tiukat hygieniavaatimukset
Elintarvikkeet ovat erinomaisia kasvualustoja mikro-organismeille, ja niihin voi helposti kertyä terveydelle haitallisia aineita ja jäämiä. Saksan elintarvikehygieniaa koskevat säädökset velvoittavat jokaisen elintarvikkeita käsittelevän yrityksen estämään kaikki mahdolliset hygieniariskit jatkuvalla valvonnalla.
Elintarvikehygieniaan liittyy monenlaisia vaaroja, jotka voivat aiheutua esimerkiksi juoma- tai käyttövedestä tai käytössä olevien laitteiden ja koneiden epäpuhtauksista. Määräysten noudattaminen edellyttää ohjeidenmukaista puhdistamista ja desinfiointia.
Desinfiointi, annostelu, mittaus ja säätö – kaikki vaiheet ProMinentin tuotteilla
Kokonaisvaltainen hygienia edellyttää luotettavia, taloudellisia desinfiointiratkaisuja tuotantoketjun kaikissa osissa. Annostelupumput ja desinfiointilaitteistot täyttävät nämä vaatimukset. Ne annostelevat tarvittavat kemikaalit erittäin tarkasti, jolloin ei-toivotut aineet eivät pääse vaarantamaan lopputuotteen laatua. Aineiden yliannostuksella ei saavuteta parempaa lopputulosta, vaan se voi vaurioittaa materiaaleja. Liian pieni annos ei taas tuhoa resistenssejä mikro-organismeja. Annosteluperiaate: ”Tarpeeksi paljon – tarpeeksi vähän.”
ProMinentin kattavasta tuotevalikoimasta on helppo löytää sopivat ratkaisut vaativaankin käyttöön. Toimitamme yksittäisiä laitteistoja sekä mittatilauksena valmistettavia kokonaisratkaisuja kaikkiin tuotantoprosesseihin.
Lataukset
Lataus Elintarviketeollisuus
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Käyttökohteet - Elintarviketeollisuus
Sopivat tuotteet - Elintarviketeollisuus
Ota meihin yhteyttä
Kyösti Putkinen
Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy
fi-prominent@prominent.com
»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«