Hakuehdotuksia

Kalvoannostelupumput

Tiivis? Ilmatiivis!

Ilmatiiviiden annostusyksiköiden ja kestävien materiaalien ansiosta ProMinentin kalvoprosessiannostelupumput siirtävät aggressiivisia aineita ongelmitta. Mutta yhtälailla huoltovapaaseen ja häiriöttömään käyttöön vaikuttaa kalvon laatu. Tämän vuoksi ProMinent on varmistanut tuotteidensa kalvojen erittäin korkean käyttöiän.

Tunnustettu yhdistelmä

Vahvat kalvot, tiiviit annostusyksiköt, kestävät materiaalit: Tämä yhdistelmä on juuri oikea käytettäväksi öljy-/kaasutuontannossa (on-/offshore), jalostamoissa, kemian-/petrokemianteollisuudessa, lääketeollisuudessa, kosmetiikassa ja elintarviketuotannossa. Prosessiteollisuuden käyttöön suosittelemme ProMinent-erikoisannostelupumppuja.

Käytännön hyödyt

Iskunpituuden mikrometriasetuspäät takaavat tarkat säädöt ja korkean toistettavuuden. Myös verkkojännitteen heilahdellessa käyttö säilyy luotettavana korvauksen ansiosta. Erilaiset ohjaustyypit mahdollistavat helpon liittämisen prosesseihin. Annostuspää on itseilmaava ja soveltuu siten myös kaasuuntuville aineille.

Muuntumiskykyisyys

ProMinent tarjoaa kattavan valikoiman pumpun lisätarvikkeita. Periaatteemme: ProMinent-pumput ovat laajennettavia, joustavasti sovitettavia ja modulaarisesti rakennettuja. Pumpun tulee sopia sinun tarpeisiisi, ei toisinpäin.

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Tuotteet

Kalvoannostelupumppu ProMinent EXTRONIC

Tehoalue, yksipäinen pumppu: 1 - 60 l/h, 25 - 1 bar

Kalvoannostelupumppu EXTRONIC sopii optimaalisesti nestemäisten aineiden herkille käyttöalueille käyttöpaikoissa, joissa on kaasuräjähdyksen vaara, koska ne ovat EU-EX-direktiivin 2014/34/EU (ATEX) mukaisesti hyväksyttyjä. lisätietoja

Tuotteen edut

Optimaalinen mukautus käyttöön räjähdysvaarallisilla alueilla (Ex-alueet)

 • ATEX-vaatimustenmukaisuus EExd IIC T6:n ja EExd I/IIC T6:n mukaan
 • Suuri käyttö- ja toimintaturvallisuus mikroprosessoriohjauksen ansiosta, verkkojännitteen vaihtelu on kompensoitu ja vaihto 50 Hz:stä 60 Hz:iin tapahtuu automaattisesti
 • Muut käyttöalueet 230 V, 115 V:n käyttöjännitteellä, erikoisjännitteet toteutettavissa pyynnöstä
 • Yksinkertainen yhdistäminen prosesseihin erilaisten ohjaustyyppien vuoksi (sisäinen, ulkoinen kontakti, analoginen)
 • Käytettävissä myös kaasuuntuville aineille itsetuulettavan pään ansiosta

Kalvoannostelupumppu Makro TZ

Tehoalue, yksipäinen pumppu: 260 - 2 100 l/h, 12 - 4 bar

kalvoannostelupumppu MAKRO TZMb säädettävällä epäkeskokäytöllä ja mekaanisesti ohjattavalla monikerroksisella kalvolla mahdollistaa modulaarisen rakenteen, joka on mukautettavissa erinomaisesti kyseisen käyttökohteen tehovaatimuksiin. lisätietoja

Tuotteen edut

Hyvä prosessiturvallisuus:

 • patentoitu monikerroksinen turvakalvo integroidulla kalvorikonvaroittimella/-ilmaisimella
 • Annostuksen toistettavuus määrätyissä olosuhteissa ja oikealla asennuksella parempi kuin ±2 % iskunpituuden alueella 30 - 100 %

Erittäin joustava:

 • Modulaarinen rakenne yhdellä tai kahdella annostuspäällä mahdollistaa laajan käyttöalueen, kahden annostuspään malleissa vuorovaiheperiaate (vastakkaisperiaate)
 • Monen pumpun järjestelmissä on mahdollista yhdistää jopa 4 annostusyksikköä, myös erilaisilla syöttömäärillä
 • Käytettävissä 5 vaihteistotyyppiä
 • Asiakaskohtaiset mallit ovat mahdollisia pyynnöstä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt