Hakuehdotuksia

Nanosuodatus

Vaihtoehto klassiselle vedenpehmennykselle

Nanosuodatuksessa veteen liuenneista ioneista suodattuu pienempi osa kuin käänteisosmoosissa. Tyypillinen suolanpoistomäärä on n. 80 - 85 %. Näin monivalenssisia ioneja (esim. Ca, Mg) poistetaan paremmin kuin yksivalenssisia (esim. Na, K). Nanosuodatuslaitteistot ovat usein hyvä vaihtoehto käänteisosmoosilaitteistoille, sillä säännöllisesti toistuvaa elvytystä suurilla suolamäärillä ei tarvita.

Alhaisemmat kustannukset

Jos suolanpoistomäärä voi olla alhaisempi, nanolaitteistot ovat hyvä vaihtoehto. Nanosuodatuslaitteistoja voidaan käyttää alemmilla paineilla, joten voidaan käyttää pienempiä paineenkorotuspumppuja – kaikki tämä säästää kustannuksia. Näin säästetään paitsi hankintakustannuksissa, myös ennen kaikkea jatkuvissa käyttökustannuksissa. Vakuutuitko? Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä. Neuvomme mielellämme.

Tuotteet

Nanosuodatuslaitteisto DULCOSMOSE NF

Permeaattituottomäärä 1 - 50 m3/h, korkeammat tuottomäärät mahdollisia pyynnöstä

Nanosuodatusjärjestelmä DULCOSMOSE NF on kompakti ja edullinen järjestelmä teollisten sovellusten osittaiseen suolanpoistoon. Maksimaalinen permeaattituottomäärä alhaisilla käyttöpaineilla pitää käyttökustannukset alhaisina "Ultra low pressure" -kalvon ansiosta. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Tehokas käyttö alipainekalvolla, jonka tuottomäärä jopa 85 % ja suolanpoistokyky jopa 90 % (riippuen käytetystä kalvotyypistä).
  • Alentuneet huoltokustannukset sekä kalvojen pitkä käyttöikä integroidun puhdistuskonseptin ja huuhteluvaihtoehtojen ansiosta.
  • Valinnainen koko laitteiston permeaattihuuhtelu mukaan lukien kalvot pysäyttämisen jälkeen estää kerääntyminen muodostumista ja pidentää kalvojen käyttöikää.
  • Parasta ProMinent-valmistuslaatua: suuri oman valmistuksen osuus.
  • Puhdasta laatua: käytössä pitkäikäiset, laadukkaat komponentit.
  • Huoltoystävällinen laitteistojen rakenne korroosionkestävää pulveripinnoitettua terästä tai haponkestävä teräskehikko.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt