Hakuehdotuksia

Täyttötason mittaus

Älykäs mittaustapa

Täyttötasoanturit mittaavat aineen tarkan täyttökorkeuden reaaliaikaisesti. Käyttäjä saa siten jatkuvasti päivitetyt tiedot säiliönsä todellisesta sisällöstä. Näin säiliö voidaan täyttää ajoissa ja prosessi voi jatkua häiriöttömästi. Sen lisäksi varastonhallinnan prosessit paranevat, mikä auttaa alentamaan kustannuksia.

Täyttötason mittausta varten on olemassa erilaisia tekniikoita, joista tutkateknologia tarjoaa erityisiä etuja. Aineiden mittaus tapahtuu kosketuksettomasti, muovisäiliön läpi, mikä lisää turvallisuutta vaarallisia aineita käsiteltäessä. Tutka-anturit voivat mitata kaikkia nestemäisiä aineita, mitään rajoituksia ei ole.

Olipa kyse vedenkäsittelystä, kemianteollisuudesta, elintarviketeollisuudesta tai öljy- ja kaasuteollisuudesta – täyttötason tutkamittaus tuottaa tarkat ja luotettavat mittaustulokset ja tarjoaa älykkäät ja turvalliset menetelmät täyttötasojen valvomiseen ja ohjaamiseen.

Tuotteet

UUSI

Tutkaan perustuva pinnanmittaus DULCOLEVEL

Kemikaalien hallinta voi olla helppoa uuden tutkaohjatun DULCOLEVEL-pinnanmittauksen avulla! lisätietoja

Tuotteen edut

  • Saumaton integrointi ProMinent-järjestelmiin ja ProMinent-pumppuihin (aiemmin gamma/ X - myöhemmin gamma/ XL, DULCOFLEX DFXa, sigma/ X)
  • Yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on yksinkertaista Bluetooth-yhteyden ansiosta
  • Pumppu- ja säiliöarvot voidaan hakea maailmanlaajuisesti turvallisen IIOT-alustan (DULCONNEX Inventory Management) avulla
  • Kaikkien Compliance-standardien täyttäminen käyttäen 24/7 -raportteja käytetyistä aineista (DULCONNEX Inventory Management)

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt