Hakuehdotuksia

Talousvesitekniikka

Suojakerros putkistoon

Korroosiota ja kalkkisaostumia voidaan ehkäistä. Muodostaakseen suojakerroksen putkistoon ProMinent-annostuslaitteet lisäävät aineita, kuten silikaattia, fosfaattia tai silikaatti-fosfaatti-seosta. Tällä nestesyötöllä suojataan putkistot, varusteet ja laitteet, kuten lämminvesivaraajat, pesu- ja astianpesukoneen korroosiolta ja kalkkisaostumilta, sillä annosteltavat aineet vähentävät veden aggressiivisuutta ja kovuutta.

Jotta virtaus säilyisi

Vesivirtauksessa kontaktivesimittari antaa impulsseja annostelupumpulle kiinteällä impulssivälillä kyseistä virtausta vastaavasti. Annostelupumppu antaa yhden iskun impulssia kohden, jolloin annostusliuosta annostellaan. Annostusmäärää per isku voidaan säätää iskunsäätönupista portaattomasti alueella 100 - 50 %.

Jotta virtaus pysyisi vakaana

Kemikaalien syötön on pysyttävä aina vakaana ja määrän oikeana. ProMinent-talousvesitekniikassa tämä taataan hyvin pienellä annostusrajalla ja lyhyellä impulssivälillä. Prosessin menetys on taattu – aina pienimmästä vesimäärästä maksimaaliseen kuormitukseen saakka.

Tuotteet

Annostuslaite Promatik

Virtauksille 4 - 25 m3/h

Suhteellista annostuslaitetta Promatik käytetään juomavedenkäsittelyssä virtauksesta riippuvaiseen, säädettävään nestemäisten aineiden annosteluun kuten EXACTAPHOS®. Se koostuu annostelupumpusta beta, kontaktivesimittarista, imuvarustuksesta pohjaventtiilillä ja tasokytkimellä ja seinäkonsolilla sekä annostusventtiilistä ja annostusjohdosta. lisätietoja

Tuotteen edut

  • DVGW-testattu yhdessä EXACTAPHOS®-annostusliuoksen kanssa. DVGW-nro NW-9101 CM 0179.
  • EXACTAPHOS®-annostusliuokset on sovitettu Promatik-annostuslaitteiden annostelutehoon.
  • Vesimittarin asennussuunta vaakasuoraan tai pystysuoraan.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt