Hakuehdotuksia

Letkuannostelupumput

Tuotantomäärät

Letkuannostelupumppuja käytetään tuottomääräalueella 10 ml/h - 410 l/h. Tällöin ne pumppaavat enintään 8 baarin paineella. ProMinentin käyttämät erittäin tehokkaat letkut vakuuttavat erityisesti ensiluokkaisella käyttöiällään ja hyvällä kemikaalinkestävyydellään.

Toimintatapa

Kotelossa oleva letku kiinnitetään roottorin päällä oleviin rulliin. Roottorin pyörimisliike liikuttaa kiinnitetyn kohdan haluttuun pumppaussuuntaan, ainetta pumpataan. Kun rulla on puristanut aineen annostelupäässä olevan letkun läpi, letku vapautetaan kuormituksesta jälleen. Uudelleen päällä oleva letku muodostaa alipaineen, joka imee tuoretta ainetta letkuun.

Pumppausmäärää voidaan nostaa kasvattamalla roottorin nopeutta.

Käyttötarkoitukset

 • Jäteveden käsittely: Korkean viskositeetin omaavien aineiden / polymeeriliuosten annostelu
 • Juomaveden käsittely: desinfiointiaineiden annostus
 • Elintarviketeollisuus: leikkausherkät aineet, aromit, lisäaineet
 • Paperiteollisuus: lisäaineiden annostus
 • Jäähdytyspiirit: korroosion estoaineiden ja torjunta-aineiden annostus
 • Muovin valmistus: lisäaineiden annostus
 • Yleiset: Kemikaalien annostus jopa 410 l/h

Erityistä

DULCOFLEX-letkuannostelupumpuissamme yhdistyvät letkupumppujen ja annostelupumppujen parhaat ominaisuudet. Ne mahdollistavat esim. eräannostelun tai proportionaalisen annostelun. Annostelutarkkuus on aineesta riippuen jopa ±1 %. Ne voidaan verkottaa DULCONNEX-ominaisuuden avulla fluidien hallinta-alustaamme, ja ne mahdollistavat siten etähallinnan. Ne toimivat aivan yhtä tarkasti kuin muut annostelupumppumme, ne ovat itseimeviä eivätkä kaasuuntuvat aineet aiheuta niille ongelmia. Hienostuneen letkunvaihtoprosessin ansiosta ne voidaan liittää erittäin nopeasti ja vähillä materiaaleilla.

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Tuotteet

Letkuannostelupumppu DULCOFLEX DFXa

Annostusmäärä välillä 10 ml/h - 65 l/h vastapaineen ollessa enintään 7 bar

DULCOFLEX DFXa annostelee kaasuuntuvia, viskoosisia, hiovia tai leikkausherkkiä aineita ja asettaa annostukselle uudet mittapuut. Lineaarinen ja toistettavissa oleva annostus (± 1 %) on kaikissa prosessiolosuhteissa taattu käytettäessä tätä letkupumppua. Letku voidaan vaihtaa yksinkertaisesti. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Annostelutehon asetus suoraan l/h-arvona tai ml/h-arvona
 • Yksinkertainen letkun vaihto
 • Ei ongelmia voimakkaasti kaasuuntuvien aineiden tai ilmalukkojen kanssa
 • Sopii viskositeeteille arvoon 200000 mPas saakka (kun käytössä on VPT0530/VPT0565)
 • Kosketus aineeseen ainoastaan letkun sisällä
 • Monipuoliset ohjausmahdollisuudet, esim. analogisella 0/4-20 mA -signaalilla, kontaktiohjauksella, ajastimella tai prosessinohjausjärjestelmien avulla

Letkuannostelupumppu DULCOFLEX DFYa

Annostusmäärä välillä 5,1 l/h - 410 l/h vastapaineen ollessa enintään 8 bar

Venttiilitön letkuannostelupumppu DULCOFLEX DFYa takaa tarkan, lineaarisen ja toistettavan annostelun kaikissa prosessiolosuhteissa. Se annostelee kaasuuntuvia, viskoosisia, hiukkasia sisältäviä (hiovia) tai leikkausherkkiä aineita ilman ongelmia - ProMinent asettaa sen kautta letkupumpuille uudet mittapuut. lisätietoja

Tuotteen edut

 • Käyttö kontakti- tai panosohjauksella, manuaalisesti, analogisesti tai BUS-väylän avulla
 • Annostelutehon asetus suoraan l/h-arvona
 • Liitäntä prosessinohjausjärjestelmiin väyläliitännöillä, kuten PROFIBUS tai CANopen
 • Ei ongelmia voimakkaasti kaasuuntuvien aineiden tai ilmalukkojen kanssa
 • Yksinkertainen, valikko-ohjattu letkun vaihto
 • Kiertosuunta voidaan kääntää

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt