Hakuehdotuksia

Mittaus- ja säätötekniikka, anturitekniikka

Kokonaisratkaisu prosessiasi varten

ProMinent on annostelutekniikan komponenttien ja järjestelmien valmistaja sekä luotettava ratkaisukumppani vedenkäsittelyyn ja sen tarjoama DULCONNEX on digitaalisen fluidien hallinnan pilvipohjainen ratkaisu. Optimoitujen mittaus- ja säätölaitteiden avulla ProMinent mahdollistaa julkisyhteisöjen ja teollisuuden vedenkäsittelyn luotettavan valvonnan, ohjaamisen ja säätelemisen. Tätä tuotevalikoimaa täydennetään itse kehittämillämme ja tuottamillamme antureilla tavallisimpia mittausparametreja, kuten esim. klooria ja pH-arvoa varten. Valmistamme omissa tuotantolaitoksissamme vuodessa yli 150000 korkeimmat laatuvaatimukset täyttävää anturia. ProMinent tarjoaa kattavat ratkaisut nesteiden optimoituun annosteluun. Ne perustuvat luotettavaan pumpun tuottomäärään, kaikkien asiaankuuluvien parametrien luotettavaan mittaukseen ja prosessien tarkkaan säätelyyn.

Piirilevystä lopputuotteeseen

Vertikaalinen integraatio on ProMinentille luonteenomainen toimintatapa, jossa rakenneosien ja elektroniikkakomponenttien tuotanto ovat omissa käsissä niin kuin valmiiden tuotteiden loppuasennus ja laadunvalvontakin. Sähkökemiallisiin antureihin ja mittaus- ja säätölaitteisiin asennettavat lasi- ja muoviosat tehdään itse kolmessa eurooppalaisessa tuotantolaitoksessamme käyttäen yrityksen omia lasinpuhaltamoja.

Tämä järjestelmäosaaminen mahdollistaa asiakaskohtaisten ratkaisujen tehokkaan ja nopean kehittämisen. Usean vuoden kokemus tuotekehityksestä, valmistuksesta, myynnistä ja huollosta takaa tuotteidemme korkean laadun ja niiden jatkuvan edelleenkehittämisen asiakkaidemme muuttuvien vaatimusten täyttämiseksi. Tarjoamme kaikkiin ProMinent-tuotteisiin kattavan, kilpailukykyisen neuvontapalvelun. ProMinentin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua vielä sen jälkeenkin. Anna meidän neuvoa sinua!

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sovellukset

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt