Maidon ja juustojen valmistus
Korkealaatuista vettä tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa
Herkulliset lopputuotteet voidaan taata ProMinentin ratkaisuilla, jotka huolehtivat veden korkeasta laadusta tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa. Samalla taataan hygieniamääräysten täyttyminen.
Vaatimukset - Maidon ja juustojen valmistus
Prosessiveden desinfiointiin soveltuvat sekä otsoni- että UV-laitteistot. Molempien desinfiointilaitteistojen käyttö on erittäin ympäristöystävällistä. Muiden mahdollisten mikrobiologisten riskien välttämiseksi suosittelemme käyttämään myös CIP-prosesseihin suunniteltuja annostelu- ja desinfiointijärjestelmiä. ProMinentin annostelujärjestelmät ovat optimaalisia valintoja puhdistus- ja desinfiointiaineiden annosteluun. ProMinentin valikoimasta löytyvät myös erittäin tehokkaat laitteistot klooridioksidin ja ECA-veden tuotantoon.
Useissa meijereissä tuotantoprosessissa syntyvä haihdutusvesi lasketaan viemäriverkkoon. Osa haihdutusvedestä kannattaisi kuitenkin ottaa hyötykäyttöön, sillä se laskee jätevedestä koituvia kustannuksia ja pienentää puhtaan veden kulutusta. Haihdutusvettä voi käyttää esimerkiksi lauhdevesitorneissa, säiliön johtojen ja putkistojen välihuuhteluun, puhdistusaineliuoksissa, sentrifugien huuhteluvetenä tai osittain myös vuokapesukoneissa. Haihdutusvesi on ehdottomasti desinfioitava ennen käyttöä, sillä se sisältää lähes aina aromeja ja muita orgaanisia aineita, jotka toimivat bakteerien kasvualustana. Desinfiointiin voi käyttää edullista klooridioksidia, jota voi valmistaa turvallisesti paikan päällä ProMinentin Bello-Zon -klooridioksidilaitteistolla.
Lataus Maidon ja juustojen valmistus
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Katsaus
Prosessiveden desinfiointiin soveltuvat sekä otsoni- että UV-laitteistot. Molempien desinfiointilaitteistojen käyttö on erittäin ympäristöystävällistä. Muiden mahdollisten mikrobiologisten riskien välttämiseksi suosittelemme käyttämään myös CIP-prosesseihin suunniteltuja annostelu- ja desinfiointijärjestelmiä. ProMinentin annostelujärjestelmät ovat optimaalisia valintoja puhdistus- ja desinfiointiaineiden annosteluun. ProMinentin valikoimasta löytyvät myös erittäin tehokkaat laitteistot klooridioksidin ja ECA-veden tuotantoon.
Useissa meijereissä tuotantoprosessissa syntyvä haihdutusvesi lasketaan viemäriverkkoon. Osa haihdutusvedestä kannattaisi kuitenkin ottaa hyötykäyttöön, sillä se laskee jätevedestä koituvia kustannuksia ja pienentää puhtaan veden kulutusta. Haihdutusvettä voi käyttää esimerkiksi lauhdevesitorneissa, säiliön johtojen ja putkistojen välihuuhteluun, puhdistusaineliuoksissa, sentrifugien huuhteluvetenä tai osittain myös vuokapesukoneissa. Haihdutusvesi on ehdottomasti desinfioitava ennen käyttöä, sillä se sisältää lähes aina aromeja ja muita orgaanisia aineita, jotka toimivat bakteerien kasvualustana. Desinfiointiin voi käyttää edullista klooridioksidia, jota voi valmistaa turvallisesti paikan päällä ProMinentin Bello-Zon -klooridioksidilaitteistolla.
Lataukset
Lataus Maidon ja juustojen valmistus
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Sopivat tuotteet - Maidon ja juustojen valmistus
Ota meihin yhteyttä
Kyösti Putkinen
Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy
fi-prominent@prominent.com
»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«