Hotellien ja lomakohteiden sisäinen vesitalous
Korkealaatuinen vesi myös keittiöissä ja pesuloissa
Raikkaat vuodevaatteet ja hyvältä tuoksuvat pyyhkeet huoneissa, hohtavan puhtaat astiat ja herkulliset ruoat ravintolassa – myös tämän saavuttamiseksi tarvitaan ehdottomasti suolatonta ja bakteeritonta vettä. Teillä on kokki, meillä on tarvittava laitteisto.
Vaatimukset - Hotellien ja lomakohteiden sisäinen vesitalous
Katsaus
Kalvosuodatus – oikea menetelmä suolan poistoon
Sisäinen vesitalous hyötyy täysin suolattomasta ja pehmeästä vedestä: Hotellikeittiössä säästyy kallista tiskiainetta, henkilöstövaltaisesta astioiden jälkikiillotuksesta voidaan luopua ja ruoan laatu paranee. Pesulassa vähenevät kuonan muodostuminen koneissa ja pesuaineenkulutus. Lisättyjen korroosionestoaineiden ansiosta lämmitysjärjestelmät ja höyryntuotanto toimivat tehokkaammin ja luotettavammin pitkän päälle.
Vedenkäsittelyssä kalvosuodatus on käyttökustannuksiltaan alhaisin hiukkasten ja suolan poistoon kehitetty tekniikka. Yksityiskohtaisella toimialatuntemuksellaan ProMinent-asiantuntijat suunnittelevat asiakkaalle juuri sopivan kokonaisratkaisun veden esi- ja jälkikäsittelyyn. Erikoisuutemme on täydelliset, vakiokuljetussäiliöihin sisäänrakennetut käänteisosmoosilaitteistot. Nämä järjestelmät ovat aitoa "Plug&Play, kuten esiasennetut annostelujärjestelmäämme, jotka tarvitsevat vain sähköiset ja hydrauliset liitännät.
Lataukset
Sopivat tuotteet - Hotellien ja lomakohteiden sisäinen vesitalous
Ota meihin yhteyttä
Kyösti Putkinen
Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy
fi-prominent@prominent.com
»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«