Hakuehdotuksia

Oluen menestyksekäs pano Brasiliassa

Vuoden 2014 puolivälistä alkaen kaksi uutta panimoa on toiminut Brasilian koillisosassa. Ne on varustettu ultramodernilla tekniikalla toimitettuna maailmanmestareiden maasta. Krones AG toimitti molemmat laitteistot täydellisinä, mukaan lukien ProMinentin säilytys- ja annostelutekniikan.

Ennätysmäinen kapasiteetti

Vuoden 2014 puolivälistä alkaen kaksi nykyaikaista panimoa, jotka kuuluvat Brasilian toiseksi suurimalle panimoryhmälle, tuottavat suosittua ohramallasjuomaa Salvador da Bahian ja Recifen kaupunkien läheisyydessä. Molempien kapasiteetti on vaikuttavat kuusi miljoona hehtolitraa. Uudisrakennushankkeina Krones AG Neutraublingista toimitti ja asensi molemmat laitokset panimosta pullotuslinjaan "avaimet käteen" -periaatteella. Lukuisten yhdessä läpivietyjen hankkeiden perusteella ProMinent oli sekä Krone AG:n että brasilialaisen tuottajan mielestä oikea ja luotettava yhteistyökumppani toimittamaan käytettävien kemikaalien säilytys- ja annostelutekniikka.

Perustiedot

  • Uudisrakennushankkeiden toteuttaminen Brasiliassa
  • Yhteensä 12 miljoonan hehtolitran oluttuotanto kahdessa panimossa
  • Täydellisen kemikaalien annostelutekniikan toimitus

Annostelutekniikka korkeille laatuvaatimuksille

Lyhyessä ajassa ProMinent-asiantuntijat asensivat ja konfiguroivat kaiken annostelutekniikan Alagoinhasin ja Itapisumanin identtisissä tuotantolaitoksissa. Muiden komponenttien ja varusteiden ohella siihen kuuluu yhteensä yhdeksän annosteluasemaa per laitos, esimerkiksi desinfiointiaineita varteen, neljä prosessisäiliötä, yksi natriumhydroksidi- ja yksi typpihapposäiliö ja lisäksi siirrettävä CIP (cleaning in place)-säiliö. Eri annostelutehtäviä varten käytetään viittä Sigma moottoroitua kalvoannostelupumppua ja neljää Makro TZ kalvoannostelupumppua. Annosteluasemia käytetään eri tuotantovaiheissa, kuten sekoituksessa ja mäskäyksessä, tuotteen parantamiseksi sekä laitoksen CIP-puhdistusmenettelyssä.

Kansainvälisyys on valttia

Avaimet käteen -hankkeen menestykselle ratkaisevaa oli Kronesin ja ProMinentin ratkaisukeskeinen suunnittelu sekä hyvä yhteistyö Brasilian toiseksi suurimman panimokonsernin hankeryhmän kanssa. ProMinentin Brasilian sivukonttorin tuki paikan päällä oli suuri etu sekä yhteistyökumppanille Kronesille että panimolle. Vaikka tuotteet Heidelbergistä ovatkin erittäin luotettavia, nopea apu häiriötapauksissa on varmistettu. Paikallinen ProMinent-organisaatio tuki kokemuksellaan ja tiedoillaan myös tuotteiden tuontia ja tullimuodollisuuksien kanssa. Ei muuta kuin: Prost Alemanha!

  • Kemikaalien luotettava ja tarkka annostelu tuotteen parantamiseksi
  • Tuotantolaitoksen varma CIP-puhdistusprosessi
  • Paikallisen ProMinent-sivukonttorin osaava tuki hankkeen toteutuksessa ja tullimuodollisuuksissa
  • Paikallisen henkilökunnan nopeat huoltotoimeenpiteet häiriöiden sattuessa

Käytetyt tuotteet - Oluen menestyksekäs pano Brasiliassa

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt