Hakuehdotuksia

Kuumasta kylmää – säädetty pullojen jäähdytys

Kuluttaja saa hedelmämehunsa tuoreena pöytään. Sen vuoksi täyttöprosessissa pullojen hygienialla on kaikkein suurin merkitys. Yksi Kiinan suurimmista elintarvikkeiden tuottajista käyttää sitä varten ProMinentin mittaus- ja säätötekniikkaa.

Veden parametrien luotettava valvonta

Uni-President Enterprises Corp. On yksi suurimmista kiinalaisista hedelmämehujen valmistajista. Se toimii Tainanin satamakaupungissa, joka on Taiwanin viidenneksi suurin kaupunki. Yritys juhlii tänä vuonna 50. toimintavuottaan ja sen palveluksessa on yli 5000 työntekijää. Hedelmämehujen lisäksi se tuottaa maitoa, nuudeleita, leipää, terveysvalmisteita ja muita elintarvikkeita, joita myydään maailmanlaajuisesti.

Laajentaessaan pullojen täyttökapasiteettiaan tämä elintarvikevalmistaja tarvitsi luotettavaa mittaus- ja säätötekniikkaa. Täyttöprosessin aikana hedelmämehupullojen lämpötila nousee 70-80º C -asteeseen. Lopuksi ne on jäähdytettävä uudelleen ympäristön lämpötilaan ja niiden pinnat on desinfioitava. Aikaisempiin hyviin kokemuksiin nojaten veden parametrien valvontaa varten päätettiin valita ProMinentin laadukkaat tuotteet.

Perustiedot

  • Veden parametrien turvallinen valvonta ja ohjaus säätöpiirillä PET- ja lasipullojen desinfiointia ja jäähdytystä varten
  • Jatkuva kloorin mittaus ja samanaikainen pH-arvon määrittäminen
  • Tehokkaiden anturien käyttö likaisessa vedessä, jopa 80° C -asteeseen kohoavissa lämpötiloissa ja jopa arvoon 9,5 pH yltävillä pH-alueilla

Älykkäät anturit vaativiin tehtäviin

Kun pullot on täytetty hedelmämehulla, ne kulkevat kaksivaiheisen laitteiston läpi: Ensimmäisessä vaiheessa pullot suihkutetaan 45° C -asteisella jäähdytys- ja desinfiointiliuoksella, toisessa vaiheessa vielä 32° C -asteisella liuoksella. Suihkutettu jäähdytys- ja desinfiointiaine kerätään talteen ja ohjataan säiliöön, jossa se käsitellään kloorilla uudelleenkäyttöä varten.

Tässä prosessissa käytetään seuraavia ProMinent-tuotteita vaadittavien veden parametrien ylläpitämiseksi: Kaksi dialog DACa -säädintä, joissa kummassakin on yksi kanava kloorin mittaamiseen ja yksi kanava pH-arvon määrittämiseen; tyypin DULCOTEST® CBR1-mA lämpötilakompensoidut kloorianturit, joita voidaan käyttää likaantuneessa vedessä ja korkeissa pH-arvoissa (enintään 9,5 pH); tyypin PHER-112 SE pH-anturit, joita voidaan käyttää korkeissa lämpötiloissa (enintään 80° C) ja jopa 6 baarin paineessa. Tarvittava kloori annostellaan tarkasti ProMinent-pumpuilla.

Jäähdytetyt pullot, puhdistetut pullot

Pullojen optimaalinen desinfiointi ja jäähdytys varmistetaan kaksikanavaisen dialog DACa -säätimen ja ProMinent-antureiden avulla. Uni-President Enterprises Corp. -yhtiön käytössä on tällä hetkellä 70 tällaista mittaus- ja säätöjärjestelmää pullojen täyttöprosessia varten. Sen lisäksi liitäntä PLC-ohjaukseen mahdollistaa ohjausarvojen keskitetyn valvonnan. Kaiken kaikkiaan puhdas ja tehokas ratkaisu!

  • Pullojen optimaalinen desinfiointi ja jäähdytys
  • Klooripitoisuuden luotettava ohjaus ja säätö
  • PH-arvon jatkuva valvonta ja korjaaminen
  • Yksinkertainen asennus ja integrointi olemassa oleviin laitteistoihin

Käytetyt tuotteet - Kuumasta kylmää – säädetty pullojen jäähdytys

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt