Hakuehdotuksia

Juoman pullotus: Tiivisteestä piristeeksi

Haluatko juomaa, jossa on 1,3,7-trimetyyli-2,6-puriinidionia, 2-aminoetaanisulfonihappoa ja runsaasti α-D-Glukopyranosyyli-β-D-fruktofuranosidia? Etkö tekisi sellaista koskaan? Oletko varma? Puheenaiheena on energiajuomat!

Uusiutuvia energialähteitä

Näiden outojen nimien takana piileskelee nimittäin kofeiini, tauriini ja sokeri polttoaineena numero yksi. Tämä yhdistelmä sisältyy useimpiin energiajuomiin ja sen tulee huolehtia stimuloivasta ja suorituskykyä nostavasta vaikutuksesta, kuten näistä juomista sanotaan. Useat markkinoilla olevista energiajuomista tulevat itävaltalaisen pullottajan laitoksesta. Täällä sekoitetaan joka tunti jopa 350 litraa juomatiivistettä veden kanssa homogeeniseksi juomaksi. Tällöin saavutetaan oikea sekoitussuhde – tässä vaaditaan tarkkaa annostelua. Annostelulaitteiston täytyy olla lisäksi CIP-kelpoinen, se tarkoittaa, että sen täytyy olla puhdistettavissa ilman purkamista.

Perustiedot

  • Juomien pullotuslaitteisto juomatiivisteen sekoittamiseen veden kanssa
  • Vaatimukset: tarkka annostelu, CIP-kelpoinen
  • Täydellinen ProMinent-annostelukärjestelmä moottori-kalvoannostelupumpun Sigma/ 3 kanssa
  • PLC sekoitussuhteen ja hienosäädön ohjaukseen
  • Linjojen erityisen nopea CIP-puhdistus vetyperoksidilla ja natriumhypokloriitilla

Tarkka, varma ja hygieeninen

Siksi juomapullottaja antoi 2013 asentaa ProMinentin täyden annostelujärjestelmän. Tämän järjestelmän ydinkappale on tehokas moottori-kalvoannostelupumppumme Sigma/ 3. Se annostelee paremmalla kuin ±2 %:n toistettavuudella ja toimii monikerrosturvakalvon, ylivirtaventtiilin ja integroidun ilmanpoiston ansiosta luotettavasti ja turvallisesti. Laitteiston käyttöturvallisuudesta huolehtii lisäksi järjestelmän anturiohjattu kuivakäyntisuoja. Siemensin muistiohjelmoitu ohjaus palvelee ohjausta ja sekoitussuhteen hienosäätöä. Luonnollisesti kaikki hygieniavaatimukset täytetään, ja erityinen johtorakenne kiihdyttää CIP-puhdistusta vetyperoksidilla ja natriumhypokloriitilla. Tässä järjestelmässä pistää silmään energia!

Huipputuloksia luotettavuudessa ja hygieniassa

  • Mitä tarkin annostelusuhteen noudattaminen
  • Optimaalinen annostelujärjestelmä edulliseen pakettihintaiseen uuteen putkitukseen kokonaan ruostumattomasta teräksestä
  • Turvallinen käyttö monikerrosturvakalvolla, ylivirtaventtiilillä ja kuivakäyntisuojalla
  • Kaikkien hygieniavaatimusten noudattaminen
  • Kiihdytetty CIP-puhdistus

Käytetyt tuotteet - Juoman pullotus: Tiivisteestä piristeeksi

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt