Hakuehdotuksia

Yrityksen perustajalle myönnettiin palkinto elämäntyöstä

Baden-Württembergin osavaltion säästöpankkien ryhmittymä (Sparkassen-Finanzgruppe) on myöntänyt palkinnon yrityksen perustajalle jo 14 vuoden ajan. Kahdeksana vuonna ryhmittymä on myös antanut palkinnon myös merkittävästä elämäntyöstä. Vuonna 2011 palkinnon sai Heidelbergissa toimiva yrittäjä Prof. Dr. h. c. Viktor Dulger (*18.12.1935; † 21.03.2016), joka perusti ProMinent GmbH:n ja toimi sen hallituksen puheenjohtajana.

”Viktor Dulger on erinomainen esikuva nykypäivän yrittäjille”, totesi säästöpankkien ryhmittymän puheenjohtaja Schneider juhlapuheessaan. ”Hänen yrityksenä löi läpi pienellä annostelupumpulla, joka painoi vain kaksi kiloa ja oli kooltaan 20 x 15 cm. Alan ihmiset naureskelivat sille ensin, mutta pumppu saavutti hyvin pian suuren suosion. Yritys ponnisti voimalla pienestä alusta kansainväliseksi yrityskonserniksi. Olen erityisen iloinen Heidelbergin säästöpankin antamasta tuesta yrityksen alkuvaiheissa.”

Viktor Dulgerin lisäksi yrityksen perustajalle myönnetyn palkinnon ovat vastaanottaneet seuraavat henkilöt: Erwin Hymer (2004), Prof. Dr. h.c. Artur Fischer (2005), Erwin Müller (2006), Friedrich Lütze (2007), Arthur Handtmann (2008), Helmut ja Hans Eberspächer sekä Dr. Günter Baumann (2009) ja Wilfried Ensinger (2010).

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt