Hakuehdotuksia

Baden-Württembergin osavaltion myönsi ansiomitalin Prof. Dr. h.c. Viktor Dulgerille

Baden-Württembergin osavaltion myönsi ansiomitalin Prof. Dr. h.c. Viktor Dulgerille

”Olette kaikki tehneet urotyön. Olette laittaneet koko persoonanne likoon, mikä on jotain aivan ainutlaatuista”, totesi Oettinger 27 ehdokkaalle suuntaamassaan juhlapuheessaan mitalin luovutusjuhlassa.

Heidelbergista kotoisin oleva yrittäjä Viktor Dulger oli ensimmäinen Rhein-Neckar-metropolin viidestä mitalinsaajasta, joilla myönnettiin palkinto Mannheimin linnan ritarisalissa.

”Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger on luotsannut yrityksensä ProMinentin vaikeiden ja myrskyisien aikojen läpi toimien samalla tieteen, tutkimuksen ja kulttuurin edistäjänä. Keksintö ei kuitenkaan ole vielä tuote. Vasta sitten, kun keksijä on toteuttanut ideansa niin, että se on tieteellinen ja taloudellinen menestys, hyvistä ideoista tulee hankkeita, jotka muuttavat maailmaa, lausui Prof. Dr. Viktor Dulger. Juhlapuheessaan Oettinger painotti sitä, että vaikka kaikki ehdokkaat ovatkin eri tavalla erinomaisia, kaikkia heitä yhdistää tiivis kotiseuturakkaus. ”Siksi olette kaikki myös Baden-Württembergin osavaltion lähettiläitä”, Oettinger lisäsi.

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt