Hakuehdotuksia
UUSI

Vesi on hänen elementtinsä – ProMinent tukee uimari Sarah Köhleriä

Sarah Köhler loistaa vapaauinnissa. Nuori heidelbergiläinen uimari rikkoo ennätyksiä bravuurilajissaan. Hänen kunnianhimonsa ja tahdonvoimansa tekevät vaikutuksen. Hän on voittanut jo EM-kultaa ja EM-hopeaa. Hänen seuraava suuri tavoitteensa on vuoden 2020 Tokion Olympialaisissa.

ProMinent tukee alueensa nuoria lahjakkuuksia. Luonnollisesti päätimme silloin tukea myös 25-vuotiasta Sarah Köhleriä. Hän suhtautuu veteen yhtä intohimoisesti kuin ProMinent. Nuori urheilija saavuttaa voittoja ja ennätyksiä uimakilpailuissa eri puolilla maailmaa. Joulukuussa 2017 hän voitti kultaa ja hopeaa Kööpenhaminan EM-kisoissa. Hän on kautta aikain ensimmäinen saksalainen naisuimari, joka on alittanut maagisen neljän minuutin rajan. Huhtikuussa 2018 hän rikkoi Tukholmassa Saksan ennätyksen naisten 1500 metrin vapaauinnissa. Alkujaan frankfurtilainen uimari muutti vuonna 2012 Heidelbergiin opiskelemaan ja harjoittelemaan olympiakeskuksessa. Hän on pysynyt uskollisena alkuperäiselle urheiluseuralleen SG Frankfurtille.

Unelma olympialaisista

Urheilijoiden on asetettava itselleen tavoitteita. Sarah Köhlerin suurin unelma on saavuttaa olympiamitali vuoden 2020 Tokion olympialaisissa. Sitä varten hän harjoittelee jopa kymmenen kertaa viikossa. Jatkuva itsensä kehittäminen ja itsensä motivoiminen parhaisiin tuloksiin yltämiseksi – me ProMinentilla arvostamme sellaista asennetta, koske pyrimme toimimaan niin myös itse.

Sponsorointi mahdollistaa huolettoman harjoittelun

Koska urheilijalla ei ole varaa maksaa kilpailu- ja matkakustannuksiaan itse, sponsorointi helpottaa hänen elämäänsä. Olemme tukeneet Sarah Köhleriä lokakuusta 2017 lähtien, jotta hän voi keskittyä täysipainoisesti uimiseen – ja oikeustieteen opintoihinsa Heidelbergin yliopistossa, joita hän harjoittaa toistaiseksi ”sivutoimisesti” urheilun lomassa.

Vesi on hänen elementtinsä

Sarah Köhler harjoittelee useita tunteja päivässä. Jos viettää niin paljon aikaa uima-altaassa, osaa arvostaa hyvää veden laatua. ProMinent kehittää innovatiivisia ratkaisuja uima-altaiden veden käsittelyyn. Otollisempia lähtökohtia sponsorointisuhteelle ei voisi olla. Tavoitteemme on mahdollistaa uimareille ja kylpylöiden ja wellness-keskusten asiakkaille nauttimisen parhaasta mahdollisesta veden laadusta. Se on vastuullinen tehtävä, jonka ProMinent käsittelytekniikan kokonaisratkaisujen tarjoajana ottaa mielellään vastuulleen ja jonka tuloksia myös Sarah Köhler arvostaa.

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt