Hakuehdotuksia

ProMinent lahjoitti veistoksen Wieblingenin liikenneympyrään

Wieblingenin kaupunginosan ohikulkutien liikenneympyrää koristaa uusi taideteos. ”Infinity Curve” -niminen veistos on tunnetun kansainvälisen taitelijan Chen Wenqinin tuotantoa. ProMinent lahjoitti veistoksen Heidelbergin kaupungille yrityksen 50-vuotisjuhlan yhteydessä.

ProMinent, ja etenkin yrityksen perustaja Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger (* 18.12.1935; † 21.03.2016) aviopuolisoineen, ovat lahjoittaneet Heidelbergin kaupungille jo useita saksalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia. Ne ovat esillä eri kaupunginosissa.

Ei ihme, että Prof. Dr. H.c. Viktor Dulger halusi sijoittaa yrityksen 50-vuotisjuhlan kunniaksi lahjoitetun taiteilija Chen Wenqinin veistoksen juuri tähän liikenneympyrään. Chen Wenqinia pidetään yhtenä Kiinan mielenkiintoisimmista kuvanveistäjistä.

Veistos kuvaa avointa maailmaa, mielikuvitusta ja antaa tilaa innovatiiviselle ajatustavalle. Veistos asennettiin Wieblingenin ohikulkutien liikenneympyrään. Se kuvaa yhteyttä Heidelbergiin, joka on maailmanlaajuisen ProMinent-konsernin päätoimipaikka. Kiina-yhteydestä kertoo taiteilijavalinta.

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt