Hakuehdotuksia

ProMinent auttaa nuorisotyöhön erikoistunutta Anpfiff ins Leben e.V. -yhdistystä.

”Kuka muukaan, jos emme me?” Tällä motolla Rhein-Neckar-metropolialueen suurimmat yritykset ja nuorisotyöhön erikoistunut Anpfiff ins Leben e.V. -yhdistys käynnistivät koko Saksan kattavan tukiohjelman ”Aufstiegshelfer-Initiative”.

Anpfiff ins Leben e.V.:n on ottanut tehtäväkseen tukea urheilua harrastavia lapsia ja nuoria niin, että he saavat mahdollisimman hyvät eväät elämään ja ammatilliseen koulutukseen. Kattavaan tukiohjelmaan on osallistunut jo yli 3 200 suojattia”. Ohjelma sisältää liikunnan lisäksi kouluun, ammattiin ja sosiaalisiin tarpeisiin liittyvää tukea.

Tukiohjelma auttaa nuoria ammatinvalintaan liittyvissä asioissa

Tukiohjelman tavoitteena on tarjota nuorille konkreettista apua jo ammatinvalintavaiheessa. Nuoret pääsevät myös tutustumaan yritysten toimintaan. Nuorten itsevarmuutta ja aloitekykyä tuetaan, jotta heidän olisi helpompi siirtyä koulun penkiltä työelämään.

ProMinent Deutschland GmbH:n toimitusjohtaja Ralf Kiermaier tukee ”Aufstiegshelfer-Initiative” -ohjelman puitteissa FC-Astoria Walldorf -seurassa pelaavaa nuorta jalkapalloilijaa Maximilian Kerniä ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.

Huhtikuussa 2014 Ralf Kiermaier esitteli ProMinentin Heidelberg-Wieblingenin toimitilat Maximilian Kernille henkilökohtaisesti. Syksyllä 2014 Maximilian suoritti ProMinentillä harjoittelunsa, joka kuului myös ”Aufstiegshelfer-Initiative” -tukiohjelmaan. Ralf Kiermaier toimii Maximilianin mentorina ja yhteyshenkilönä.

”Yhdistys antaa monipuolista tukea. Se näkyy selvästi urheilukentällä, kun seuraan suojattini Maxin harjoituksia! Siellä näkyvät kovan työn ja voitontahdon lisäksi reilu peli ja toisten kunnioittaminen. Voin suositella tukiohjelmassa toimimista jokaiselle yritykselle”, toteaa Ralf Kiermaier ”Aufstiegshelfer-Initiative” -ohjelmasta.

Lisätietoja ”Aufstiegshelfer-Initiative” -tukiohjelmasta on osoitteessa anpfiff-ins-leben.de!

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt