Hakuehdotuksia

ProMinent tukee Heidelbergin nuorisotyön keskuksen Wii-projektia

ProMinent halusi hyödyntää vuoden 2014 jalkapallon MM-kilpailua hyvään tarkoitukseen. Yritys järjesti arvonnan, ja panosti lahjoituksin tärkeään projektiin.

Arvontaan osallistuneiden kesken arvottiin joka viikko grilli, grillausvarusteet tai grillausta käsittelevä kirja. Arvonnassa oli myös ovela juju: ProMinent esitteli työntekijänsä MM-kilpailujen aikana urheiluhengessä: pelaajaesittelyinä. Yritys antoi jokaista arvontaan osallistunutta kohden lahjoituksen ”Anpfiff ins Leben e.V.” -nuorisotyöyhdistyksen Wii-projektiin.

”Anpfiff ins Leben” on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tukee Rhein-Neckar-metropolialueen nuorten urheilijoiden elämää ja ammatillista tulevaisuutta.

Juniorit ja seniorit

Yhdistyksen kaikissa sosiaalityön projekteissa painotetaan tutustumista toisenlaisissa elinolosuhteissa eläviin ihmisiin. Se on myös Wii-projektin tavoite. Projektissa nuoret tutustuvat vanhuksiin ja pitävät hauskaa yhdessä. Ystävystyessään juniorit ja seniorit oppivat paljon toisiltaan. Heidelberg-Kirchheimin vanhainkodissa pelataan kerran kuukaudessa Wii-pelejä. Wii tuntui täydelliseltä ratkaisulta. Ohjaimen käsittelyn oppii nopeasti. Pallon lyöminen tai keilaus ei tuota vaikeuksia penkkiurheilijoillekaan. Koko keho saa liikettä pelin aikana pelkkien käsien ja sormien sijasta. Vanhukset saavat ajattelutyön lisäksi liikuntaa.

ProMinent GmbH:n verkkomarkkinoinnista vastaava johtaja Tobias Knauber ja teollisuusalan opiskelija Sara Motallebi tutustuivat projektiin paikan päällä.

”Oli erittäin mielenkiintoista vierailla tapahtumassa, jossa nuoret ja vanhat kokoontuvat yhteen”, totesi Tobias Knauber. Sara Motallebi jatkoi: ”Seniorien kunnianhimo teki minuun suuren vaikutuksen.”

Muu toiminta

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt