Hakuehdotuksia

Omenoita – tuoreita pesusta

On omenasadon aikaa: Hedelmiä ja vihanneksia jalostava puolalainen yritys on hakenut teknistä tukea ProMinentilta klooridioksiidilaitoksella suoritettavaan tehokkaaseen pesuveden käsittelyyn.

Tuotanto esteillä

Jarogniewice sijaitsee noin 40 kilometriä Poznanista lounaaseen. Sieltä löytyy puolalainen hedelmien ja vihannesten jalostuslaitos Champion Sp. z o.o. Tällä tuotetaan omenamehutiivistettä ja pakataan viipaloitu sipuli. Molemmissa jalostusprosesseissa oli ongelmia: Toisaalta bakteerit, jotka aiheuttivat sameuden mehussa, tuli poistaa omenamehutiivisteen tuotannosta. Toisaalta epämiellyttävä haju, joka syntyy sipuleita leikattaessa, tuli eliminoida. Sen lisäksi pesuveden desinfiointi oli välttämätöntä.

Klooridioksidia desinfiointiin

Siksi yritys päätti asentaa Bello Zon® CDV tyyppisen klooridioksidilaitteiston ProMinentilta, joka sopii erinomaisesti keskisuurille ja suurille vesimäärille. Käyttöön otettu generaattori tuottaa välittömästi paikan päällä 225 grammaa klooridioksidia tunnissa. Klooridioksidilla on voimakas desinfiointivaikutus. Se pysyy putkistossa vakaana pitkään ja antaa vedelle mikrobiologisen suojan moneksi tunniksi tai jopa päiviksi. Polyetyleenisäiliön kautta tuotettu klooridioksidiliuos jaetaan varmasti ja tarkasti eri käyttöalueille neljän moottoroidun Sigma annostelupumpun ja kolmen gamma/ L kalvoannostelupumpun avulla.

Tulos

  • Modernisointi nykyaikaisella ja taloudellisella vedenkäsittelylaitteistolla
  • Häiritsevän hajun eliminointi sipuleita leikattaessa
  • Huomattava parannus omenamehutiivisteen mikrobiologisessa ja visualisessa laadussa
  • Käyttökustannusten leikkaus vähemmän vedenkulutuksen ja vesihöyryn uusiokäytön ansiosta

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt