Hakuehdotuksia

Luontoa ja Wellness par excellence

Hän, joka haluaa vain rentoutua ja nauttia henkeäsalpaavista luonnonmaisemista, löytää varmasti haluamansa Stubaitalin hotelli Jagdhofista. Nykyaikainen huipputeknologia varmistaa, että uima-allasvarusteet toimivat optimaalisesti upeassa ja usein palkitussa kylpyläosastossa.

Ensimmäisen luokan Wellness

Viiden tähden Relais & Châteaux SPA-Hotel Jagdhof Innsbruckin Neustiftissä sijaitsee keskellä kiehtovaa Tirolin vuoristoa. Ylellisesti mitoitetut 70 huonetta, kaksi aurinkoterassia ja iso luonnollinen puutarha tarjoavat upeat puitteet näille ainutlaatuisille hyvinvointipalveluille. Hotellivieraita hemmotellaan gourmet-keittiön tarjoamilla herkuilla ja hienostuneen viinikellarin antimilla.

Hotel Jagdhofin ehdoton huipentuma on 3 000 neliömetrinen, kaksikerroksinen kylpyläosasto. Kylpyläosasto Vitalwelt tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen virkistymiseen kahdellakymmenellä eri kylpyläpalvelulla ja kokonaisvaltaisilla hoidoilla.

Ulkoallas ja Outdoor-Jacuzzi lämmitetään ympäri vuoden. Sisätiloissa on käytössä lisää uima-altaita ja vedenalaisella musiikilla varustettu "nuoruuden lähde". Vuoden 2010 lopussa suoritettiin Wellness-alueen modernisointi. Toiminnan painopisteinä oli varmistaa vesilaadun jatkuva erinomaisuus ja järjestää kaikkien laitteiden keskitetty ohjaus ja valvonta.

Perustiedot

  • Wellness-osaston uudistaminen kylpylälaitteistoineen ja altaineen
  • Painotus oli kaikkien muuttujien keskitetty valvonta ja ohjaus useassa vesikiertojärjestelmässä samanaikaisesti
  • Haettiin luotettavaa, laajalla palvelutarjonnalla varustettua teknologiayhteistyökumppania

CAN-Bus kaapelisotkun sijaan

Ennen modernisointia kylpyläosaston jokainen uima-allas ja poreallas oli varustettu omalla erilisellä säätimellä kloorin annostelua ja pH-arvon säätämistä varten. Suositun DULCOMARIN® II mittaus- ja säätölaitteiston asentaminen väheni yhteen väyläkaapeliin CAN-väyläteknologian ansiosta. Keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti kaikki liitetyt ProMinent-komponentit, kuten esimerkiksi anturit. Hotelli Jagdhofissa kaikki 15 CAN-yksikköä verkostoitiin yhdellä n. 100 metrin pituisella väyläkaapelilla. Näin säästyttiin mittavasta kaapelointityöstä ja samalla säästyi myös paljon aikaa ja rahaa – tärkeitä hyötyjä varsinkin hotellialalla.

Käyttömukavuutta verkostoinnin avulla

Neljän altaan tärkeimmät parametrit, kuten pH-arvo, lämpötila ja kloori välitetään niitä valvovaan keskusyksikköön. Uimaloissa voidaa DULCOMARIN® II -järjestelmällä ohjata jopa 16 alijärjestelmää, joilla kullakin on kymmenen mittausparametria. Tirolilaisen laatuhotellin johtajat pitävät näyttökirjaimella varustetusta integroidusta tietojenkoontiyksiköstä, joka mahdollistaa ajankohtaisten ja aiempien mittausarvojen näyttämisen suoraan säätimellä. Se helpottaa huomattavasti mittausparametrien nopeaa arviointia ja korjausta. Hienostuneesti taka-alalla asennettu ProMinent-tekniikka varmistaa, että kylpyläosaston toiminta on sujuvaa. Itävallan Stubaitalissa sijaitseva hotelli Jagdhof säilyy koko ajan korkeimmalla laatutasolla: Se tarjoaa asiakkailleen laatua ja ainutlaatuisuutta ilman kompromisseja.

  • 15 CAN-yksikön verkottuminen DULCOMARIN® II -mittaus- ja säätöyksikön kanssa
  • Yksinkertainen asennus vähällä vaivalla yhden ainoan väyläkaapelin ansiosta
  • Helppo PC- ja Internet-yhteys LAN-liitännän kautta
  • ProMinent tarjoaa kattavan paikallisen palvelun

»DULCOMARIN® II:n LAN-käyttöliittymän ansiosta voimme nauttia etähuollon mukavuudesta. Pääsemme tietokoneen avulla käsiksi kaikkiin meidän uima-altaisiimme joka puolella maailmaa. Järjestelmä toimii hyvin vakaasti. Myös säännöllisesti pistokokein tarkistetut vesiarvot ovat moitteettomat.« -  Armin Pfurtscheller, hotellinpitäjä

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt