Hakuehdotuksia

Neljän tähden hotelli- ja uima-allastekniikkaa

Suurenmoinen näköala sinisen taivaan alla olevaan vuoristoon – Allgäussa sijaitsevan Wellness-hotelli Tanneckin vieraat nauttivat uima-altaalla juuri tällaisista näköaloista. ProMinentin taloudelliset laitteistot huolehtivat siitä, että veden laatu on aina moitteeton.

Uima-altaan modernisointi näkemyksellisesti

Fischer-Schweglerin perhe pyörittää vieraanvaraista hotelli Tanneckia idyllisessä Fischen im Allgäussa. Patentoidun Milchwell® -wellness-konseptinsa lisäksi hotelli tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta.

Vuonna 2014 hotellin terassimaiseen muotoon suunniteltua elämysuimahallia alettiin saneerata ja modernisoida. Uudessa Infinity-altaassa uidessaan vieraat tuntevat sulautuvansa suoraan ympäröivään maisemaan. Toinen sisäuima-allas on poreamme, jonka veden lämpötila on 32° C. Tämän neljän tähden hotellin kattoaulan aurinkoporeallas mahdollistaa panoraamanäköalan Allgäun vuoristoon.

Porealtaan asennus ja uuden suodatintekniikan asennus teetettiin SORG Schwimmbäder -yhtiöllä. Lisäksi toimitusjohtaja Andreas Sorg suositteli huippumodernia ProMinentin mittaus- ja säätötekniikan ja tehokkaiden elektrolyysilaitteistojen käyttämistä veden desinfioimiseen.

Perustiedot

  • Neljän tähden hotellin uima-allasalueen saneeraus ja modernisointi
  • Uima-allasveden luotettava desinfiointi CHLORINSITU® III Compact -laitteistolla
  • Kolmen vesikiertopiirin jatkuva valvonta ja keskitetty ohjaus DULCOMARIN® II -mittaus- ja säätöjärjestelmien avulla

Huipputeknistä veden käsittelyä

Täysin uusi uima-allastekniikka asennettiin ja otettiin käyttöön lyhyen ajanjakson sisällä vuoden 2015 alussa. Kolmea vesikiertopiiriä ohjataan yhdellä tehokkaalla DULCOMARIN® II -mittaus- ja säätöjärjestelmällä. Kaikki veden käsittelyssä käytettävät komponentit on yhdistetty CAN-väylän avulla säätimeen, jolloin kaikkia tärkeitä veden parametreja, kuten pH-arvoa ja klooria mitataan ja valvotaan. Järjestelmään kuuluvat myös molemmat CHLORINSITU® III Compact -elektrolyysilaitteistot, jotka varmistavat veden desinfioimisen optimaalisesti. Toimintavarmat laitteistot valmistavat desinfiointiaineen edullisesta suolasta paikan päällä, joten vaarallisten ja kalliiden kemikaalien käsittelyä ei enää tarvita.

Kylpylänautintoja maidon avulla

ProMinent-laitteistojen korkean toimintavarmuuden ja kolmen uima-altaan keskitetyn valvonnan ansiosta hotellin johto voi keskittyä täysin Allgäun tärkeimpään tuotteeseen, lehmän maitoon. Erinomainen ja patentoitu Milchwell® -konsepti tarjoaa vieraille ainutlaatuisen wellness-elämyksen. Kuvankaunis hotelli Tanneck on sekä kesällä että talvella ihanteellinen kohde aktiivisille ja rentoutumista kaipaaville lomailijoille: Halusitpa sitten patikoida, pyöräillä, golfata, hölkätä tai ajella – täällä on jokaiselle jotain. Sen lisäksi hotellivieraille tarjoutuu aivan erityinen mahdollisuus: Uiminen kristallinkirkkaassa uima-allasvedessä tai kylpeminen maidossa. Sellaista on vain raikkaassa Allgäussa!

  • Kolmen vesikiertopiirin keskitetty ohjaus DULCOMARIN® II -laitteistolla
  • Turvallinen ja taloudellinen desinfiointi CHLORINSITU® III Compact -laitteistolla
  • Korkeatoimintavarmuus, yksinkertainen käyttö, optimaalinen veden laatu

Käytetyt tuotteet - Neljän tähden hotelli- ja uima-allastekniikkaa

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt