Hakuehdotuksia

Omassa altaassa on mukavampi uida

Oma uima-allas ei ole enää saavuttamaton haave. Sen voi nykyisin toteuttaa kohtuullisen helposti ja edullisesti. Kuvankauniissa Lörrachin kaupungissa Saksassa erään omakotitalon uima-altaan kristallinkirkas vesi on DULCODOS® Pool Comfort -annostelujärjestelmän ansiota.

Kesä, aurinko, uima-allas

Lörrachin piirikunnan keskuskaupungissa on noin 49 000 asukasta, ja se on suosittu kulttuuri- ja talouskeskus Saksan, Ranskan ja Sveitsin rajalla. Leudosta ilmastosta ja vuoden yli 1 700 aurinkoisesta tunnista on mukavinta nauttia omassa altaassa. Tähän tulokseen tuli myös Lörrachissa asuva liikemies, joka suunnitteli rinnetontilleen uuden talon ja uima-altaan. Asiakkaalla oli aiempaa kokemusta pienen uima-altaan ylläpidosta. Nyt toiveena oli korkealaatuinen, kiinteästi asennettu uima-allas, jossa käytetään uusinta tekniikkaa. Edellytyksenä oli myös järkevä hinta-laatusuhde.

Perustiedot

  • Yksityiskodin rinnetontille rakennettava uima-allas, jonka koko on 3,8 x 14,5 m
  • Helppokäyttöinen annostelujärjestelmä, joka hoitaa vedenkäsittelyn täysautomaattisesti
  • Edulliset käyttökustannukset hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta

Yhteistyössä paikallisen osaajan kanssa

Asiakas valitsi tämänkin altaansa asiantuntevaksi rakentajaksi Meisterbetrieb Süd-West-Pool GdbR:n viereisestä Weil am Rheinin kylästä. Perheyrityksellä on vuosikymmenien kokemus yksityisten uimahallien, maauimaloiden ja uima-altaiden rakennuksesta, saneerauksesta ja huollosta.

Uusi 3,8 x 14,5 m kokoinen allas asennettiin keväällä 2015. Altaan betonivalu on laatoitettu, ja toteutettu niin, että vesi näyttää valuvan laitojen yli. Rinnetontti ei vaikeuttanut rakennustöitä. Süd-West-Pool GdbR suositteli vedenkäsittelyyn ProMinentin esiasennettua DULCODOS® Pool Comfort -annostelujärjestelmää. Se sisältää kaksikanavaisen DULCOMETER® diaLog DACa -säätimen, kaksi DULCO®flex DF2a -letkupumppua sekä tarvittavat anturit ja käytön aikana tarvittavien kemikaalien säiliöt. Lisäksi uima-allassuodattimien tehokkuutta parannettiin integroidulla saostusaineen annostelulaitteella.

Toiveena käyttömukavuus ja tehokkuus

DULCODOS® Pool Comfort -annostelujärjestelmän asennus sujui vaivattomasti – yhdessä päivässä. Täysautomaattinen järjestelmä valvoo laissa määritettyjen hygieniavaatimusten, kuten pH-arvon ja klooripitoisuuden, täyttymistä. Se annostelee desinfiointiaineen tarkasti ja takaa erinomaisen vedenlaadun jo hyvin pienellä kemikaalimäärällä. Kaikki veteen liittyvät tiedot tallentuvat SD-muistikortille, josta ne voidaan tarkistaa tarvittaessa.

Tyytyväinen liikemies toteutti haaveensa omasta uima-altaasta takapihallaan. Nyt hän voi rentoutua kristallinkirkkaassa vedessä ja ihastella Lörrachin kauniita maisemia. Täysautomaattinen vedenkäsittelyjärjestelmä huolehtii kaikesta.

DULCODOS® Pool Comfort on taloudellinen ratkaisu yksityisten uima-altaiden vedenkäsittelyyn

Toimii turvallisesti ja luotettavasti jo hyvin pienellä kemikaalimäärällä

Erinomainen vedenlaatu täysautomaattisen valvonnan ja säädön ansiosta

»Asiakkaamme toivoi korkealuokkaista uima-allasta, joka ei aiheuta vaivaa käyttäjälleen ja joka on taloudellinen käyttää. Luotettava DULCODOS® Pool Comfort -annostelujärjestelmä täyttää nämä vaatimukset. Olemme jo usean vuoden ajan toimineet yhteistyössä ProMinentin kanssa: yritys tarjoaa erinomaista teknistä tukea, rakentavia ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin ja nopeaa huoltopalvelua.« -  Mike Schultheiß, Süd-West-Pool GdbR:n toimitusjohtaja ja yrityksen perustajan poika

Käytetyt tuotteet - Omassa altaassa on mukavampi uida

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt