Hakuehdotuksia

Houkutteleva Thaimaa – Loma unelmasaarella

Henkeäsalpaava näkymä merelle, mielin määrin ylellisyyttä ja luksusta A:sta Ö:hön thaimaalaisessa yksityissaarella – mutta juomavesi puuttuu. Mutta ProMinentilla on siihen ratkaisu: luotettava laitteisto suolan poistoon merivedestä.

Yleellinen ja hulvaton

Jumeirah Group Dubaista on kansainvälinen, luksushotelleihin erikoistunut yritysryhmä. Se herättää yhä uudelleen huomiota näyttävillä rakennuksillaan, kuten Burj al Arab, joka on Dubain maanmerkki ja maailman korkein hotelli.

Muutama vuosi sitten he palkkasivat tässä segmentissä kokeneen aasialaisen yrityksen TGR Development Co. Ltd:n kehittämään ja toteuttamaan erittäin ylellisen luksuslomakohteen omistamilleen thaimaalaiselle saarelle.

Jumeirah Phuket Private Island Resort tarjoaa useita trooppisten puutarhojen ympäröimiä rantahuviloita merinäköalalla, useamman ravintolan sekä ensiluokkalaisen kylpylän. Se on nykyään kuuma vihje sisäpiiriläisten kesken. Saarelle pääsee joko veneellä tai helikopterilla. Lomakohteella on oma pienvenesatama 100:lla venepaikalla – tietysti myös luksusjahdeille. Se sijaitsee vain viisisataa metriä luoteeseen Phuketista, mutta siitä huolimatta suunnittelufirmalla oli vaikea ongelma: vieraiden ja työntekijöiden vesihuolto moitteettomalla juomavedellä.

Vain kaikkien parasta

Vedenkäsittelyjärjestelmän toteuttajaksi rakennusfirma valitsi monesta eri syystä ProMinent Fluid Controls Thailand Co. Ltd: Monivuotinen kokemus ja erinomaiset suositukset thaimaalaisilta markkinoilta, ensiluokkainen tuotteiden laatu ja erinomainen asiakaspalvelu.

2011 avatussa Jumeirah Phuket Private Island Resortissa käytetään SW tyyppistä Dulcosmose® käänteisosmoosilaitteistoa suolanpoistoon merivedestä. Se toimii kalvosuodatusperiaatteella. Sen kapasiteetti on 500 m³ juomavettä päivässä ja suolanpoistokyky on yli 99 prosentilla erinomaista. Toimitettuun kokonaisjärjestelmään kuului sen lisäksi annostelujärjestelmiä desinfiointiin, saostukseen, kemialliseen käsittelyyn ja pH-arvon säätöön. Kaikkien prosessiparametrien valvonta ja ohjaus tapahtuu luotettavilla DULCOTEST®-antureilla, jotka hoitavat niitä yhdessä ProMinentin hyväksi todetulla mittaus- ja säätötekniikalla.

Omavarainen ja varma juomavesihuolto

Ultramoderni vedenkäsittelyjärjestelmä ProMinentilta varmistaa ensinäkin sen, että maksukykyiset vieraat pääsevät ylipäänsä nauttimaan kauniin yksityissaaren ylellisestä luksuksesta. Sillä se tuottaa riittävän paljon erittäin hyvänlaatuista juomavettä. Sen lisäksi täysautomaattinen järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimii erittäin tarkasti. Mutta myös täällä talous on tärkeä tekijä: Luksuslomakohde on täysin riippumaton paikallisesta vesihuollosta ja säästää näin paljon käyttökuluja, koska juomavettä ei tarvitse kuljettaa kallisti ja suurella vaivalla saarelle.

Käytetyt tuotteet - Houkutteleva Thaimaa – Loma unelmasaarella

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt