Hakuehdotuksia

Tyylikkään altaan äärellä Sveitsin Baselissa

Baselissa on jo vuosien ajan uitu Rein-joessa. Siitä on tullut varsinainen kulttiharrastus, mutta jokiuinti ei silti ole kaikkien asia. Oma uima-allas on huomattavasti helpompi täyttää puhtaalla vedellä. Pienikokoisella ja helppokäyttöisellä DULCODOS® Pool -annostelujärjestelmällä allas täyttyy nopeasti ja taloudellisesti.

Rakennushankkeena oma uima-allas

Sveitsin, Saksan ja Ranskan rajalla Rein-joen molemmin puolin sijaitseva Basel on Sveitsin kolmanneksi suurin kaupunki. Sveitsin hengenpelastusyhdistys SLRG järjestää joka vuosi Baselissa Rein-uintitapahtuman. Jokiveden laatua valvotaan, ja sitä voidaan tällä hetkellä kutsua hyväksi. Silti sveitsiläiset pulahtavat mieluummin omaan uima-altaaseen.

Samaan päätökseen tuli baselilainen mies, joka päätti rakennuttaa uima-altaan omakotitalonsa takapihalle. Uima-altaan suunnittelusta ja asennuksesta vastasi allasrakentamisen ja -tekniikan asiantuntijayritys Delta Pool, joka toimii Biel-Benkenissä noin 20 minuutin ajomatkan päässä Baselin keskustasta. Yrittäjinä toimivat isä ja poika, Rolf ja Guy Kleiber, jotka ovat suunnitelleet, rakentaneet, saneeranneet ja huoltaneet yksityiskotien ja hyvinvointikeskusten uima-altaita jo yli 20 vuoden ajan. Heidän mottonsa on: Olipa uima-altaan koko mikä tahansa, kokonaisuuden on oltava toimiva.

Perustiedot

  • Yksityiskodin takapihalle rakennettava uima-allas, jonka koko on 9,0 x 3,5 m
  • Desinfiointivarmuus DULCODOS® Pool Comfort -kokonaisratkaisulla
  • Ripeä suunnittelu ja nopea asennus

Taloudellinen tekniikka pienkohteisiin

Täysautomaattinen annostelujärjestelmä kuuluu ProMinentin suunnittelemaan DULCODOS® Pool -mallisarjaan, joka on kätevä ratkaisu etenkin yksityisiin ja julkisiin uima-altaisiin. Se on paras valinta tähänkin kohteeseen. Näistä esiasennetuista kokonaisratkaisuista on saatava neljä erilaista mallia, ja ratkaisut ovat Rolf Kleiberin mieleen. Hän on asentanut niitä jo moneen kohteeseen, ja siksi altaasta kiinnostuneelle asiakkaalle oli helppo esitellä valmis ratkaisu aiemmasta asennuskohteesta Baselissa.

Sen jälkeen aloitettiin uuden uima-altaan suunnittelu asiakkaan takapihalle. Kohteeseen sopivaksi kooksi valikoitui 9,0 x 3,5 m. Projekti toteutettiin kokonaisuudessaan kolmessa kuukaudessa vuonna 2016. Altaan rakennus kesti vähän alle puolitoista kuukautta. Delta Pool asensi käden käänteessä myös liitäntävalmiin DULCODOS® Pool Comfort -mittaus-, säätö- ja annostelujärjestelmän sekä saostusaineen annosteluun käytettävän DULCO®flex DF4a -letkupumpun.

Kristallinkirkas vesi, mukava ohjaus

Kaksikanavainen säädin DULCOMETER® diaLog DACa hyödyntää uusinta tekniikkaa. Se valvoo täysautomaattisesti laissa määritettyjen hygieniavaatimusten, kuten pH-arvon ja klooripitoisuuden, täyttymistä. DULCODOS® Pool Comfort annostelee desinfiointiainetta tarkasti ja takaa erinomaisen vedenlaadun jo hyvin pienellä kemikaalimäärällä. Laitteisto on Internet-yhteydessä, joten asiakas voi valvoa uima-altaansa vedenlaatua etätoiminnoilla asunnossaan.

Altaaseen asennettu DULCODOS® Pool Comfort -annostelujärjestelmä todistaa, että uimaveden käsittely voi olla yhtä tehokasta pienissä altaissa kuin julkisissa uimaloissakin. Samalla tällainen kokonaisratkaisu toimii taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

  • DULCODOS® Pool Comfort on taloudellinen ratkaisu yksityisten uima-altaiden vedenkäsittelyyn
  • Erinomainen vedenlaatu desinfiointi- ja saostusaineiden tarkan annostelun ansiosta
  • Käyttöturvallisuus ja helppo valvonta tietokoneella Internet-yhteyden kautta

»Asiakkaani on erittäin tyytyväinen. Laitteistosta ei ole juuri mitään vaivaa ja hän voi täysin siemauksin nauttia uima-altaastaan. DULCODOS® Pool -tuotteet ovat käytännönläheisiä kokonaisratkaisuja, joiden avulla asentaminen ja kokoonpano voidaan tehdä nopeasti. Ajan säästämisen lisäksi minulle tärkeitä seikkoja olivat järjestelmän kokoonpano ja sen komponenttien tarkasti yhteen sovitettu toimivuus. Annostelujärjestelmät ovat kompakteja, mutta eivät ylikuormitettuja, mikä on huollon kannalta erittäin edullista. ProMinentin tarjoama apu on ollut aina erinomaista.« -  Rolf Kleiber, Delta Pool -yhtiön omistaja

Käytetyt tuotteet - Tyylikkään altaan äärellä Sveitsin Baselissa

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt