Hakuehdotuksia

Läpisyöpymiä ja kaasuhydraatteja? Ei kiitos!

Arabian niemimaan edustalla sijaitsee niin kutsuttu pohjoiskenttä, yksi maailman suurimmista maakaasukentistä. Jos näissä olosuhteissa aikoo siirtää kaasua veden alta noin 70 metrin syvyydestä, niin siihen vaaditaan laatua ja luotettavuutta.

Kaasua – ja muuta

Mutta: Löydetty kaasu sisältää paljon rikkivetyä. Siksi hyvin syövyttävien happojen muodostuminen on mahdollista. Nämä hapot vahingoittavat putkistoja, aiheuttavat jopa vuotoja ja sen seurauksena kalliita seisokkikustannuksia. Siksi raakakaasusekoitukseen lisätään korroosionestoaineita aggressiivisen vaikutuksen pienentämiseksi. Tässä nimenomaisessa tapauksessa rikkivety ei kuitenkaan ollut ainoa ongelma: Tietyissä olosuhteissa kaasu voi muodostaa kaasuhydraatteja sen tulessa kosketuksiin veden kanssa. Tämä tarkoittaa, että se muuttuu kiinteäksi ja saattaa tukkia putkijohtoja. Metanoli estää tämän.

Perustiedot

  • Kaasun siirtäminen noin 70 metrin syvyydestä Persianlahdella
  • Kaasun koostumus vaatii korroosioestoaineiden ja metanolin lisäämistä
  • 180 hydraulista Orlita Mh2S 35/8-8 kalvoannostelupumppua annostelevat korroosionestoaineita
  • 50 hydraulista Orlita Mh2S 600/28-28 kalvoannostelupumppua annostelevat metanolia
  • Tarkka annostelu estää kalliita vahinkoja

ProMinent vakuuttaa suorituskyvyllä ja käyttövarmuudella

Asiakas tarvitse annostelupumppuja korroosionestoaineiden ja metanolin annosteluun. Hän päättyi suorituskyvyn ja käyttövarmuuden takia ProMinentiin. Vuodesta 2013 lähtien 180 hydraulista ORLITA® MH -mallista kalvoannostelupumppua annostelevat korroosionestoaineita, pumpaten sitä jopa 2 x 12,1 l/h, 200 iskulla tunnissa. 50 lisää hydraulista ORLITA® MH -mallista kalvoannostelupumppua annostelevat metanolia, ja voivat pumpata sitä jopa 2 x 130 l/h, 182 iskulla tunnissa. Erityisen rakenteensa ansiosta pumppujen annostelutarkkuus on äärimäisen hyvä ± 0,5 %. Ne kuluvat hyvin vähän käytössä. Samalla ne ovat erityisen turvallisia, koska tuplakalvo eristää annosteltavan aineen hermeettisesti ympäristöstä, jopa yhden kalvon revetessä.

Varma ja taloudellinen käyttö

  • Kalliiden korroosion tai kaasuhydraattien aiheuttamien häiriöiden estäminen
  • Korkea turvallisuus: Metallikalvot eristävät annosteltavan aineen hermeettisesti ympäristöstä
  • Optimaalinen annostelutarkkuus joka on ± 0,5 %
  • Tuotteen kanssa kosketuksissa olevat osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Erikoishydrauliikan ansiosta kuluminen käytössä on vähäistä
  • Pumppupäiden asennus onnistuu helposti ilman erikoistyökaluja

Käytetyt tuotteet - Läpisyöpymiä ja kaasuhydraatteja? Ei kiitos!

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt