Hakuehdotuksia

Raakaöljyn käsittely: Ei mahdollisuuksia korroosiolle

Öljynporaus on äärimmäisyyksien näyttämö – ihmisille, luonnolle ja koneille. Käytetyille koneille, järjestelmille ja komponenteille tämä tarkoittaa että niiden täytyy kestää äärimmäisiä mekaanisia ja kemikaalisia rasituksia.

Äärimmäisen syövyttävä

Varsinkin kemikaaliset vaikutukset ovat hyvin moninaiset, sillä raakaöljy sisältää muita aineita eri pitoisuuksissa, kuten vesi, klooridioksidi ja rikkivety. Viimeksi mainitusta voi syntyä syövyttäviä happoja, jotka voivat syövyttää reikä jopa ruostumattomaan teräkseen. Siinä vaiheessa kun johtoihin on tullut reikiä, vahinko on jo iso. Ei ainoastaan luonnolle, vaan myös taloudellisessa mielessä, sillä kun vuotoja syntyy tuotantoa täytyy keskeyttää. Seisokkikustannukset nousevat silloin nopeasti miljooniin. Tämän estämiseksi öljyyn lisätään korroosionestoaineita. Nämä sitovat hapen, muodostavat suojakalvon putkijohtojen seiniin ja estävät korrosiivisten yhdisteiden muodostumista. Tässä tarkka annostelu on erityisen tärkeätä, sillä sekä yli- että aliannostelu lisää korroosioriskiä.

Perustiedot

  • Korroosionestoaineita kalliiden putkijohtovaurioiden estämiseksi jalostamoissa
  • Vaatimukset: erittäin tarkka annostelu, sillä vain silloin korroosionestoaineet toimivat toivotulla tavalla
  • Täydellinen annostelu-Skid, jossa 7 hydraulista Orlita® MF kalvoannostelupumppua
  • Luotettava annostelu myös äärimäisten olosuhteiden vallitessa
  • Pumpun rakenna estää kemikaalien vuotamista

Äärimmäisen luotettava

"Niin kutsuttu‚ High TAN‘-raakaöljy on erityisen korroosiota vauhdittavaa, koska se sisältää niin monta eri happoa" selittää ProMinentin prosessitekniikan liiketoiminta-alueen assistentti Aldo Rami Zimmermann, ja jatkaa: "Siksi olemme suunnitellet tämän öljytyypin jalostamoille täydellisen annostelu-skidin seitsemällä hydraulisilla Orlita® MF kalvoannostelupumpulla ProMinentilta. Ne annostelevat korroosionestoaineita ja muita kemikaaleja äärimäisen tarkasti. Hermeettisesti suljettu pumppurakenne varmistettuna monikerroksisella turvakalvolla, estää vaarallisten aineiden vuotamisen. Äärimäiset lämpötilat kuten –20 °C ja 400 baarin siirtopaine ei myöskään aiheuta ongelmia näille annostelupumpuille. Äärimmäisissä olosuhteissa ProMinent takaa äärimmäistä luotettavuutta.

Äärimmäisen turvallinen

  • Kalliiden tuotantoseisokkien välttäminen tarkalla annostelulla
  • turvallinen käyttö sulkemalla vaaralliset kemikaalit pumppuun
  • Luotettavuutta myös äärimäisillä lämpötiloilla ja paineilla
  • Osaava projektien läpivienti

Käytetyt tuotteet - Raakaöljyn käsittely: Ei mahdollisuuksia korroosiolle

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt