Hakuehdotuksia

Kuitukynien kokoonpano: Täällä kaikki on mukavan värikästä!

Textmarker, Whiteboard-Marker, Permanentmarker – kuitukyniä löytyy joka konttorista ja lähes jokaiselta kirjoituspöydältä. Niiden täyttäminen erittäin pienillä värimäärillä on haaste, mutta ProMinent-tekniikalla tämä ongelma on ratkaistavissa.

Kokoonpano on tarkkuustyötä hyvin pienillä määrillä

Tussikyniä löytyy iso- ja pienikokoisia, isolla ja pienillä säiliöillä. Laitteiston, joka täyttää kaikki nämä eri valmistusversiot, täytyy olla hyvin joustava. Annosteltavan värin määrä ja myös täyttöön käytettävissä oleva aika vaihtelee joka kerta. Myös yhteispeli kokoonpanolaitteiston ja annostelupumpun välillä on tärkeä. Väriä saa nimittäin tulla vain silloin, kun kynä tai sen säiliö sijaitsee täsmälleen täyttösuuttimen alla. Sen lisäksi täytön täytyy onnistua yhdellä pumpuniskulla. Schwabialaisen laitevalmistaja Huttin oli pakko huomioida kaikki nämä seikat saadessaan tilauksen rakentaa sellainen kokoonpanolaitteisto.

Perustiedot

  • Täyttää värin erityyppisiin kuitukyniin eri värikapasiteetilla
  • Värimäärät ovat kynätyypistä riippuen 0,2–4 ml per kynä ja isku
  • Vaatimukset: tarkka ja nopea annostelu, pumpun nopea reagointi
  • Joustavasti säädettävissä ja aina luotettava annostelu magneetti-kalvoannostelupumpulla delta®

Joustava, tarkka, reagointinopea – saisiko olla vielä muuta?

Hutt valitsi ProMinentin magneettitoimisen delta® kalvoannostelupumpun, sillä tämä pumppu tarjosi täydellisen yhdistelmän tarkkaa annostelua ja joustavuutta. Erityisen kätevä: Annostelunopeus ja -määrä on säädettävissä suoraan pumpulla, jopa käytön aikana. delta® on myös erityisen reagointinopea ja käynnistää annostelun 40–60 millisekunnin sisällä sen jälkeen kun se saa signaalin ohjauksesta. Näin jää enemmän aikaa varsinaiseen annosteluun. Sen kalvoannostelupumppurakenne tekee delta®:sta sen lisäksi erityisen kestävän. Siitä on hyötyä varsikin mustien kynien kohdalla: Niiden väri sisältää usein voimakkaasti hankaavia nokihiukkasia, jotka voisivat vahingoittaa toisenlaisten pumppujen sisäisiä osia. delta® on takeena siitä, että kirjoituspöydällä värikäs toiminta jatkuu vielä pitkään.

Kitkaton täyttö täydellä joustavuudella

  • Joustavuutta tuotantoon, koska annostelumäärien sopeuttaminen on yksinkertaista ja vaivatonta
  • Nopea ja tarkka annostelu oikeaan aikaan
  • Luotettava synkronisointijärjestelmä tahdistuksen kanssa
  • Tuotantoprosessi on kitkaton automaattisen täytön ansiosta
  • Vankkatekoinen kalvopumppurakenne takaa pitkän elinkaaren

»Pumput ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisesti säädettävissä sekä lisäksi niiden hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.« -  Laitteiston valmistajan, Hutt-yrityksen asennuspäällikkö Ulrich Betsch

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt