Hakuehdotuksia

Ja seuraava kiitos: Mustekasettien täyttö sekuntitahdissa

Ajoitus on kaiken a ja o: Ammuttaessa keskitys maaliin, laukaisinta painaessa – ja mustekasetteja täyttäessä. Sillä kaseteilla on aikaa vain 0,5 sekuntia. Tähän tarvitaan nopeasti reagoiva ja tarkka pumppu.

Hyvin suunnattu on puoliksi täytetty

Erikoiskoneiden valmistaja tulee Schwabenin Winterbachista, noin 30 km Stuttgartista itään. He suunnittelivat mustekasettien täyttöön soveltuvan annostelulaitteiston. Tässä annostelupumpun täytyy työskennellä konenopeuden tahdissa. Anturi laitteistossa tunnistaa, että mustepatruuna on lähestymässä täyttöneulaa ja käynnistää annosteluiskun. Annostelupumpulla on aikaa yksi kymmenesosasekunti musteen imemiseksi ja sen jälkeen puoli sekuntia aikaa kasetin täyttämiseksi robottiohjatulla täyttöneulalla. Mikäli pumpun ajoitus on väärä, muste joutuu kasetin ulkopuolelle, josta seuraa toimintahäiriöitä ja laatuongelmia. Haettiin nopeasti reagoivaa ja tarkkaa annostelupumppua, jonka annostelumäärää voi muuttaa, koska laitteisto täyttää erilaisia mustepatruunoita.

Perustiedot

  • Mustekasettien täyttö koneen tahdissa
  • 100 kasettia minuutissa, täyttöaikaa 0,5 sekuntia patruunaa kohti
  • Vaihtelevia annostelumääriä
  • Magneettitoiminen kalvoannostelupumppu delta®
  • Luotettava, tarkka ja pisaraton täyttö

Tarkempi, joustavampi ja turvallisempi

Tällaisissa täyttölaitteistoissa käytetään usein mäntäpumppuja ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat kuitenkin melko joustamattomia, hankalakäyttöisiä ja kalliita. Sen takia Winterbachissa päädyttiin ProMinentin magneetti-kalvoannostelupumppuun delta®. Tämän erittäin kestävän pumpun erityinen etu on ohjattu magneettitoiminen käyttölaite optoDrive®, josta se saa kiittää erinomaisen tarkkuutensa ja joustavuutensa. Sillä on mahdollista säätää ulostulonopeus ja annostelumääriä 0,2 ja 4 ml välillä. Myös yksittäisten pisaroiden annostelu on mahdollista. Varman toimivuuden varmistaa sen lisäksi integroitu valvontajärjestelmä optoGuard®, joka hälyttää ilmasta annostelupäässä ja muista vioista. Lopputulos: Tarkka ja luotettava täyttö, joka on niin siisti, että lopuksi ei edes tarvitse poistaa pisaroita.

Siisti, varma ja salamannopea

  • Erikokoisten kasettien luotettava täyttö
  • Kitkaton, täysautomaattinen täyttö
  • Korkea tuottavuus luotettavan annostelun ansiosta
  • Varmaa toimintaa automaattisilla vikailmoituksilla
  • Laitteisto on taloudellinen, sillä pumpun kuluminen on vähäistä (pitkäikäinen)

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt