Hakuehdotuksia

Jalokaasujen erottaminen: Oikein kylmää, kiitos!

Niin alhaisissa lämpötiloissa kuin –196 °C Messer-konserni erottaa ilmasta jalokaasut kuten neonin, ksenonin tai heliumin. Se vaati erittäin tehokkaan jäähdytyksen. Ja se toimii ainoataan, jos jäähdytysveden laatu - ProMinentin avustuksella - on optimaalinen.

Kunnes ilma jäätyy

Kansainvälinen Messer-konsernin valmistaa jalokaasuja, kuten neonia, argonia ja kryptonia teollisiin ja lääketieteellisiin tarpeisiin. Jalokaasut reagoivat erityisen hitaasti. Siksi niitä käytetään usein teollisuudessa suojakaasuina. Messer erottaa jalokaasut tavallisesta ilmasta jakotislauslaitteen avulla. Paineen alla ilma jäähdytetään vähitellen lämmönvaihtajien avulla jopa niin alas kun –196 °C. Prosessin aikana ilman eri kaasut siirtyvät eri lämpötiloissa kaasumaisesta muodosta juoksevaan muotoon. Ne muodostavat silloin talteen korjattavia pisaroita. Esimerkiksi argonille tämä tapahtuu –186 °C lämpötilassa. Tehokkaan jäähdytyksen A ja O on optimaalinen jäähdytysvesi sekä moitteettomat putkistot ilman biofilmiä ja korroosiota. Vuodesta 2009 ProMinentin tekniikka varmistaa jäähdytysveden laadun Messerin Siegenin tuotantolaitoksessa.

Perustiedot

  • Jakotislauslaitteen jäähdytysjärjestelmä: Kerrostumien ja korroosion estäminen
  • Räätälöity, liitäntävalmis annostelu- ja säätöjärjestelmä ProMinentilta
  • Magneettikalvoannostelupumpulla delta® annostelee biosidejä ja korroosionestoaineita
  • Antureita pH-arvon ja johtokyvyn mittaukseen, integroitu korroosion mittausosio
  • Mittaus- ja säätölaite DULCOMETER® ohjaa annostelun

Puhdas jäähdytysvesi antaa puhtaita jalokaasuja

Messer asensi annostelu- ja säätölaitteiston ProMinentilta, joka on varustettu integroidulla korroosion mittausosiolla. Se hoitaa kaikki tehtävät – mittatilaustyönä, tarkasti ja täysin automaattisesti. DULCOTEST®-anturit mittaavat pH-arvon sekä johtokyvyn. Mitatut vesilaatua kuvaavat arvot lähetetään mittaus- ja säätölaitteelle DULCOMETER®, joka tarpeen mukaan käynnistää korroosioestoaineen, kloorin ja bromin sekä biosidien annostelun. Nämä estävät levien, bakteereiden ja sienien kasvua putkistoissa, missä ne muuten voisivat muodostaa biofilmin. Veden lisäaineet magneettikalvoannostelupumppu delta® annostelee myös hyvin pieninä määrinä erittäin tarkasti ja optoDrive®-käyttölaitteen ansiosta jatkuvana suihkuna, jonka ansiosta se myös sekoittuu hyvin veteen. ProMinent-laitteiston tuottama jäähdytysvesi on koko ajan optimaalinen ja säästää kaiken lisäksi kustannuksia.

Täydellinen vesi, vähän huoltoa vaativa käyttö, alemmat kustannukset

  • Luotettava ja täysautomaattinen jäähdytysveden käsittely
  • Vaivaton projektin läpivienti: mittatilaustyönä valmistettu, liitäntävalmiiksi toimitettu - ja kaikki komponentit yhdeltä toimittajalta
  • Tarkat mittaukset, tarkka annostelu
  • Lähes huoltovapaa laitteiston käyttö
  • Kustannussäästöjä ongelmattoman käytön sekä pienemmän kemikaali- ja tuorevesikulutuksen ansiosta

Käytetyt tuotteet - Jalokaasujen erottaminen: Oikein kylmää, kiitos!

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt