Hakuehdotuksia

100 vuotta erämaan palveluksessa – Taronga Zoo Sydneyssä

Taronga Zoo Sydneyssä juhlii vuonna 100-vuotista olemassaoloaan vuonna 2016. Rakastettuimpiin vetonauloihin kuuluvat lukuisien merivesialtaiden eloisat asukkaat. ProMinent-tekniikka huolehtii veden erinomaisesta laadusta ja siten myös ihanteellisista elinolosuhteista.

Veden laatu menestystekijänä

Australian itärannikolla sijaitseva Sydney houkuttelee sekä paikallisia että turisteja lukuisilla nähtävyyksillään. Yksi niistä on vuonna 1916 avattu Taronga Zoo. Suurella puistoalueella kävijät voivat nähdä yli 4000 eläintä ja yli 350 lajia – sekä viidennen mantereen suurimman kaupungin henkeäsalpaavan merinäkymän.

Jotta myös näkymä muuten meren syvyyksissä piileskeleviin hylkeisiin, merileopardeihin ja pingviineihin olisi kirkas, varustettiin meriosasto "Great Southern Oceans" joitakin vuosia sitten uusimmalla tekniikalla. Viiden merivesialtaan sekä yhden makean veden altaan tehokasta desinfiointia varten valittiin otsonia hyödyntävä ratkaisu. Se on käytettävissä pitoisuuksissa täysin vaaraton eläimille. Se eliminoi samalla luotettavasti epäpuhtauksia ja orgaanisia aineita ja auttaa ehkäisemään sairauksia.

Perustiedot

  • 2500 m3:n meriveden ja makean veden desinfiointi useissa eläintarhan altaissa otsonilaitteiston avulla
  • Epäpuhtauksien poistaminen ja sairauksien ehkäiseminen ovat tärkeimpiä tekijöitä
  • Koko laitteiston keskitetty valvonta ja ohjaus

Älykäs ohjaustekniikka

Koko laitteistotekniikan keskitettyä ohjausta varten kaikki altaat on varustettu tehokkaalla DULCOMARIN® II mittaus- ja säätöjärjestelmällä. Koska kaikki komponentit on kytketty verkkopalvelimeen, voidaan jokainen käyttötilanne etsiä ja näyttää reaaliajassa. Yhteensä asennetaan kolme OZONFILT® OZVa -sarjan otsonin tuotantolaitteistoa ja neljä BONa-sarjan otsonin tuottajaa. OZONFILT® OZVa ovat painelaitteistoja, joihin varastoidaan otsonin tuottajan paineessa olevaa käyttökaasua. Taronga Zoo:ssa otsonia tuotetaan ympäröivän ilman hapesta ja annostellaan hyvin pieniä ja siten merinisäkkäille vaarattomia määriä. Kaikille laitteistoille on ominaista kompakti rakenne, helppokäyttöisyys ja erinomainen käyttövarmuus. Ohjelmoitava prosessoriohjaus valvoo jatkuvasti kaikkia prosesseja vesialtaissa ja ilmoittaa välittömästi poikkeuksista vikailmoituksilla.

Kehittynyt laitteistotekniikka ja tarkka ohjaus

Taronga Zoo arvostaa kehittyneen laitteistotekniikan etuja ja tarkkaa ohjausta: Terveet eläimet, jotka uivat kirkkaassa vedessä, ja ihastuneet kävijät, jotka saavat kokea unohtumattoman retken erämaassa.

  • Sairauksien tehokas ehkäiseminen OZONFILT® OZVa otsonin tuotantolaitteistolla tapahtuvan veden optimaalisen desinfioinnin avulla
  • Kaikkien merivesialtaiden keskitetty ohjaus ja valvonta DULCOMARIN® II mittaus- ja säätöyksikön avulla
  • Helppokäyttöisyys ja pienet kunnossapitokustannukset
  • Erinomainen käyttövarmuus luotettavan laitteistotekniikan ja älykkään ohjauksen ansiosta

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt