Hakuehdotuksia

Focus on AQUACULTURE

Kesäkuu 2024

Puhdasta vettä terveiden kalojen kasvattamiseksi

Tehokkaat laitteistot kestävään tuotantoon vesiviljelyjärjestelmissä kiertovesiteknologiaa (RAS) hyödyntäen

Puhdasta vettä kalankasvatukseen – tehokkaat laitteet kestävään tuotantoon kiertovesiteknologiaa (RAS) hyödyntäen

Haaste: Kalan kysyntä elintarvikkeena kasvaa maailmanlaajuisesti

Yhdistyneiden kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestön (FAO) laatiman ennusteen mukaan määrättyjen kala- ja äyriäistuotteiden maailmanlaajuinen kysyntä kasvaa 62 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tämän kehityksen vuoksi kiertovesiteknologiaa (RAS) hyödyntävien vesiviljelyjärjestelmien merkitys kasvaa jatkuvasti: Veden ja maa-alan kokonaistarve vähenee ja sijoituspaikka voidaan valita joustavammin. Sen lisäksi bioturvallisuus ja tuottavuus kasvavat, jätevesimäärät vähenevät, valvonta helpottuu ja toiminta ei riipu sää- ja ympäristövaikutuksista. Samanaikaisesti kasvavat kuitenkin myös kiertovesiteknologian (RAS) sovellusten jatkuvasti turvalliselle ja laadukkaalle vedenkäsittelylle asetettavat vaatimukset.

Ratkaisu: Tehokkaat laitteistot erilaisiin prosessivaiheisiin

DULCODES-UV-laitteistot ja DULCOZON OZLa -otsonilaitteisto sopivat veden säästeliääseen ja tehokkaaseen desinfiointiin kiertovesiteknologian (RAS) sovelluksissa. Korkealuokkaisesta muovista valmistettu UV-laitteisto DULCODES LP PE on syöpymätön ja suolavettä kestävä. Ainutlaatuinen elektronisen kytkentäteknologian ja patentoitujen VARIO-Flux-lamppujen yhdistelmä mahdollistaa erittäin korkean UVC-tehokkuuden.

DULCOZON OZLa -otsonilaitteiston ominaisuutena on minimaalinen energiankulutus ja maksimaalinen tilansäästö. Redundanttisesti päälle ja pois kytkettävät moduulit tarjoavat suuren käyttöturvallisuuden. Kookas 10 tuuman värikosketuspaneeli mahdollistaa yksinkertaisen käytön ja prosessin kattavan visualisoinnin.

Flokkausaineen annostelu ja pH-säätö

Lietteen sakeuttamisessa apuna on PolyRex-annostelujärjestelmä. Jauheen varastosäiliön täyttö tapahtuu pölyttömästi tyhjösiirtimen avulla. Kaksoisruuviannostelija kahdella vastasuuntaan kulkevalla ruuvikuljettimella mahdollistaa vähäsykkeisen ja tarkan annostelun ja varmistaa mahdollisimman vähäisen kemikaalien kulutuksen. pH-arvon annostelussa käytetään tarjoamiamme pH-antureita ja säätimiä sekä annosteluasemia ja magneetti-kalvoannostelupumppuja.

Kalojen terveen kasvun mahdollistamiseksi pH-arvo on pidettävä jatkuvasti vakaana. Se tapahtuu annostelemalla kalsiumhydroksidia PolyRex-laitteiston avulla.

Lietteen vedenpoisto

Veden mekaanisessa ja biologisessa puhdistuksessa käytetään SPECTRA-epäkeskoruuvipumppua. Se mahdollistaa lietteen vähäsykkeisen pumppaamisen.

Tulos: Korkealuokkaista vedenkäsittelyä kiertovesiteknologian (RAS) sovelluksiin

  • Tehokkaat ProMinent-tuotteet tarjoavat suuren käyttöturvallisuuden pieniin ja suuriin RAS-sovelluksiin
  • Jatkuvasti hyvänä pysyvä vedenlaatu takaa kitkattoman kalojen ja äyräisten kasvatuksen
  • UV- ja otsonilaitteistot tehostavat desinfiointia ja minimoivat bakteerikuormituksen
  • Tarkat annostelulaitteistot vähentävät flokkausaineiden ja muiden kemikaalien tarvetta ja alentavat näin käyttökustannuksia
  • Kestävät pumput tukevat luotettavaa lietteen vedenpoistoa
  • Tarkat anturit ja monipuoliset mittauslaitteet takaavat vesiparametrien aukottoman valvonnan ja pH-säädön
  • Järjestelmäkomponenttien digitaalinen verkko DULCONNEX mahdollistaa paikasta riippumattoman laitteiston reaaliaikaisen valvonnan prosessin turvallisuuden ja laitteiston tehokkuuden parantamiseksi
  • Kattavat palvelut, kuten maailmanlaajuinen käyttöönotto, koulutus ja huolto mahdollistavat optimaalisen asiakastuen

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt