Hakuehdotuksia

ProMinent Interbad 2016 -messuilla: Sukella veteen ja rentoudu

Elokuu 2016

Interbad-messuilla Stuttgartissa 27.–30. syyskuuta 2016 ProMinent esittelee hallissa 3, osastolla D70 energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä uima-allas- ja kylpyläratkaisuja. Tämän vuoden uima-allasmessujen kohokohdat ovat annostelujärjestelmät DULCODOS® Pool Comfort ja Professional sekä uusi UV-laitteisto Dulcodes MP.

Laitteistokokonaisuus DULCODOS® Pool Comfort on mukava ratkaisu uima-altaiden pH-arvon säätöön ja desinfiointiin nestemäisillä kloorituotteilla. Varustettuna 2-kanavaisella säätimellä DULCOMETER® dialog DACa -järjestelmä soveltuu uimaloihin, joissa kiertoteho on jopa 225 m3/h.

Julkisissa uimaloissa järjestelmäkokonaisuudella DULCODOS® Pool Professional kaikkien hygieniaparametrien, kuten pH-arvon, redox-potentiaalin sekä vapaan ja sidotun kloorin yksilöllinen säätö ja valvonta on mahdollista. Integroitu monikanavainen moniparametrisäädin DULCOMETER® DULCOMARIN® II optimoi käyttötilassa ECO!Mode uima-allaspumpun kiertotehoa veden laadusta riippuen. Tämä säästää tehokkaasti energiaa.

Riippuen vaatimuksista sekä kiertomäärästä molemmissa annostelujärjestelmissä käytetään joko DULCO®flex-sarjan letkupumppuja, moottorikäyttöisiä kalvoannostelupumppuja alpha tai magneettitoimisia kalvoannostelupumppuja Beta®.

Kloramiinin poisto ilman kemikaaleja

Uusi UV-laitteisto Dulcodes MP poistaa lyhytaaltoisilla UV-säteillä epätoivottuja sivutuotteita (kloramiinia) uima-allasvedestä. Laitteiston läpivirtauskapasiteetti on jopa 569 m3/h. Edeltäjiinsä verrattuna laitteiston edut ovat sen pieni koko, lisätoiminnot sekä lähes huoltovapaa käyttö. Vielä yksi etu: yksinkertainen liittäminen olemassa oleviin putkistoihin sekä lukuisat analogiset ja digitaaliset liittymät helpottavat integrointia korkeamman tason ohjausjärjestelmään.

Sopivat tuotteet

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt