Hakuehdotuksia
ProMinent Interbad 2016 -messuilla: Sukella veteen ja rentoudu

Elokuu 2016

Interbad-messuilla Stuttgartissa 27.–30. syyskuuta 2016 ProMinent esittelee hallissa 3, osastolla D70 energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä uima-allas- ja kylpyläratkaisuja. Tämän vuoden uima-allasmessujen kohokohdat ovat annostelujärjestelmät DULCODOS® Pool Comfort ja Professional sekä uusi UV-laitteisto Dulcodes MP.

Laitteistokokonaisuus DULCODOS® Pool Comfort on mukava ratkaisu uima-altaiden pH-arvon säätöön ja desinfiointiin nestemäisillä kloorituotteilla. Varustettuna 2-kanavaisella säätimellä DULCOMETER® dialog DACa -järjestelmä soveltuu uimaloihin, joissa kiertoteho on jopa 225 m3/h.

Julkisissa uimaloissa järjestelmäkokonaisuudella DULCODOS® Pool Professional kaikkien hygieniaparametrien, kuten pH-arvon, redox-potentiaalin sekä vapaan ja sidotun kloorin yksilöllinen säätö ja valvonta on mahdollista. Integroitu monikanavainen moniparametrisäädin DULCOMETER® DULCOMARIN® II optimoi käyttötilassa ECO!Mode uima-allaspumpun kiertotehoa veden laadusta riippuen. Tämä säästää tehokkaasti energiaa.

Riippuen vaatimuksista sekä kiertomäärästä molemmissa annostelujärjestelmissä käytetään joko DULCO®flex-sarjan letkupumppuja, moottorikäyttöisiä kalvoannostelupumppuja alpha tai magneettitoimisia kalvoannostelupumppuja Beta®.

Kloramiinin poisto ilman kemikaaleja

Uusi UV-laitteisto Dulcodes MP poistaa lyhytaaltoisilla UV-säteillä epätoivottuja sivutuotteita (kloramiinia) uima-allasvedestä. Laitteiston läpivirtauskapasiteetti on jopa 569 m3/h. Edeltäjiinsä verrattuna laitteiston edut ovat sen pieni koko, lisätoiminnot sekä lähes huoltovapaa käyttö. Vielä yksi etu: yksinkertainen liittäminen olemassa oleviin putkistoihin sekä lukuisat analogiset ja digitaaliset liittymät helpottavat integrointia korkeamman tason ohjausjärjestelmään.

Sopivat tuotteet

Ota meihin yhteyttä

Kyösti Putkinen

Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

+358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

News ja Events